Visuel arkitekt og totalentreprenør

Hvis du har en drøm om at bygge nyt og kompromisløst, så er Visuel arkitekt og totalentreprenør et godt valg. Firmaet har specialiseret sig i arkitekttegnede huse, som du kan få til prisen af et typehus.

Det familieejede byggefirma har mere end 20 års erfaring i branchen, og kan hjælpe dig godt i mål med drømmeboligen. 

Hvilke løsninger tilbyder Visuel arkitekt og totalentreprenør?

Den arkitekttegnede løsning er i højsædet, når du bygger med Visuel arkitekt og totalentreprenør. Det betyder også, at du har god mulighed for at sætte præg på den bolig, der skal bygges fra bunden.

I et samarbejde med Visuel arkitekt og totalentreprenør kan de opføre en bred vifte af boliger. Det gælder alt fra huse i 1 plan, huse i 1,5 plan, 2-plans huse, funkishuse, sommerhuse, træhuse, huse der er i forskudte planer, og huse hvor der er tilknyttet kælder. 

Visuel arkitekt og totalentreprenør tilbyder, at der kan tages udgangspunkt i eksisterende plantegninger. I kan selvfølgelig også starte arbejdet fra bunden, hvis du allerede har tanker omkring den bolig, der skal bygges.

Uanset løsningen kobles du på en arkitekt fra deres egen tegnestue. Som inspiration til din egen løsning kan du også udforske en af deres udstillingshuse. Det kan give dig en idé omkring muligheder, og ikke mindst materialevalg,

du måske ikke havde tænkt på. 

Hos Visuel arkitekt og totalentreprenør er der mulighed for at få visualiseret dine plantegninger gennem 3D-visualisering. Det giver dig en god fornemmelse af, hvad du konkret får. 

Visuel arkitekt og totalentreprenør tilbyder totalentreprise. Det vil sige, at de sørger for alt papirarbejdet, planlægningen af byggeprojektet og selve udførelsen. Byggefirmaet tager desuden primært opgaver, der er lokaliseret på Sjælland, Falster og Lolland. 

Hvis du har den perfekte byggegrund, men hvor der står et eksisterende hus, så kan Visuel arkitekt og totalentreprenør hjælpe med nedrivning eller anbefale et firma til det. På den måde kan byggefirmaet stadig hjælpe dig i mål med dit nybyggeri, selv når grunden allerede er blevet bygget på før. 

Det specielle ved Visuel arkitekt og totalentreprenør

Hos Visuel arkitekt og totalentreprenør er det ekstra vigtigt, at kunderne får en god oplevelse med samarbejdet. Og ikke mindst at der leveres en høj kvalitet af alle de boliger, der opføres. Visuel arkitekt og totalentreprenør har derfor også valgt, at de årligt kun bygger mellem 20 til 25 huse. På den måde kan der sikres en høj kvalitet og en tæt kundedialog. 

Byggefirmaet bruger desuden kun deres egne faguddannede håndværkere, som alle er på overenskomst. Og ved alle projekter er der en stram byggestyring, så din bolig også kan stå klar til den aftale tid. Derfor besøges byggeriet f.eks. også dagligt, når der bygges med Visuel arkitekt og totalentreprenør. 

Skriv et svar

6 + ten =