Over de sidste 40 år har byggefirmaet Villa de Luxe leveret arkitekttegnede boliger til danske nybyggere. Kendetegnet for de mere end 1000 huse de har opført, er en kvalitet, som er ekstraordinær. Du er derfor også i de bedste hænder, når du skal have bygget din nye bolig gennem Villa de Luxe.

Hvilke løsninger tilbyder Villa de Luxe?

Med Villa de Luxe finder du hjælp til arkitekttegnede løsninger. Det gælder blandt andet huse i 1 plan og 1,5 plans patriciervillaer. De gode håndværksmæssige traditioner vægtes højt i alle deres projekter. Villa de Luxe er derfor også lige den samarbejdspartner, du kunne ønske dig, hvis du kun ønsker det bedste. 

I alle arkitekttegnede løsninger er dit input og drømme i fokus. Du har derfor god mulighed for, at dit nybyggeri ender, som du ønsker. 

Når du indgår et samarbejde med Villa de Luxe kan du købe din byggegrund gennem dem. De har tilgængelige grunde forskellige steder, og som ekstra information sælges grundene uden byggepligt. Det skal nævnes, at Villa de Luxe primært holder til på Fyn, men at de også tilbyder deres løsninger på Fyn og Jylland.

Udover boliger for private arbejder Villa de Luxe også med større projekter, hvor der bygges flere boliger i et område. I disse projekter har de hovedsageligt arbejdet med at bygge eksklusive villaer i unikke omgivelser.

Villa de Luxe er altså godt rustet til projekter, der kan kræve mere mandskab og længere deadlines. I et af disse storprojekter på Fyn, blev de nomineret blandt de fem bedste i “Året Hus 2000 på Fyn”. Det fortæller også noget om, at det er spændende og smukke resultater, de når frem til. 

Det specielle ved Villa de Luxe

Villa de Luxe arbejder ud fra en tankegang om, at det handler om at bygge den bedst mulige løsning til dig – og ikke den billigst mulige. Du kommer derfor til at samarbejde med et firma, som ikke går på kompromis med valget af materialer og løsninger, da de vil levere det bedste produkt til dig. Denne tilgang til alle byggeopgaver betyder også, at de er med til at sætte en høj standard for det arbejde, de leverer.

Når du bruger Villa de Luxe, har du en ekstra sikkerhed for det arbejde, der udføres. Da de er medlem af Dansk Byggeri vil det sige, at arbejdet omfattes af Byg Garanti.

Med Byg Garanti bliver eventuelle fejl og mangler dækket – og uden at det er på din regning. Det kan derfor give en ekstra sikkerhed for, at du som kunde når godt i mål med de løsninger, der er lavet af Villa de Luxe.

Skriv et svar

1 × 5 =