Det behøver ikke være en uoverskuelig proces at bygge nyt. Det vil du også opleve med Vestergaard Huse. Vestergaard Huse leverer en bred vifte af typehuse, så du kan starte boligprojektet hurtigere. Dine ønsker er i højsædet, og du kan forvente hjælp fra skarpe medarbejdere, der leverer din drømmebolig til tiden.

Hvilke løsninger tilbyder Vestergaard Huse? 

Vestergaard Huse har særlig erfaring med forskellige typehuse. Heriblandt alt fra længehuse, vinkelhuse, T-huse, designhuse og gårdhavehuse. Til de forskellige typehuse er der tilknyttet forskellige plantegninger, som du kan vælge, om du ønsker at gå med. Alternativt kan du i samarbejde med firmaet omtegne eller justere plantegningerne.  

Hvis du går med en drøm om et arkitekttegnet hus, hvor det ultimative drømmehus tegnes, så er det også en mulighed. Vestergaard Huse har tilknyttet en tegnestue, som giver plads til, at der kan tænkes endnu mere ud af boksen. 

Det er naturligvis en stor beslutning, når et nybyggeri skal sættes i gang. Derfor har firmaet også forskellige udstillingshuse, du kan gå på opdagelse i. De kan give dig en fornemmelse af, hvilken byggestil og hvilke løsninger du selv kunne tænke dig. 

Uanset hvilken løsning du vælger hos Vestergaard Huse, kan du forvente, at der føres kvalitetskontrol med dokumentation under hele byggeprocessen. Du får et eftersyn 1 år og 5 år efter du er flyttet ind, hvor boligen gennemgås.

Dette er kun få eksempler på ting, der følger med i de løsninger, du betaler for hos Vestergaard Huse. Det opfølgende eftersyn er især en af de ting, boligejere sætter ekstra pris på. Det betyder nemlig, at firmaet ikke slipper dig, selv når din betaling er faldet. 

Det specielle ved Vestergaard Huse

Tæt dialog er en stor del af samarbejdet hos Vestergaard Huse. De gør derfor meget ud af, at alle steps i byggeriet er tydelige for dig. Det giver dig en fornemmelse af, hvordan tingene skrider frem, så du samtidig også kan føle dig tryg gennem hele processen.

På samme tid er god rådgivning også en stor prioritet i alle kunderelationer. Det giver det bedste grundlag for, at du som kunde føler dig godt informeret. Vestergaard Huse ved nemlig godt, hvor stort det er, når man vil bygge nyt til sin familie. 

En anden særlig ting ved byggefirmaet er, at der i alle projekter der laves, tænkes miljøvenlige løsninger ind i billedet, så byggeprojekterne har den mindst mulige belastning på miljøet. Det afspejler sig også i deres eget domicil, som f.eks. er et nul-energi byggeri.

Vestergaard Huse lægger ekstra vægt på at spille med åbne kort overfor deres kunder. Det gælder også, når det kommer til at synliggøre, hvad der er inkluderet i prisen for byggeprojektet. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter, der ikke er indregnet i din drømmebolig. 

Skriv et svar

nineteen − 1 =