Når du bygger nyt, kan Vesterbo Huse hjælpe med at skabe de rammer, der passer bedst til dig. Byggefirmaet har skabt hjem siden 1983, og der har fra start være et ekstra fokus på, at du når i mål med dine boligønsker.

Vesterbo Huse bygger hovedsageligt i Østjylland, hvor Skanderborg, Hørning og Stilling er byer, der særligt arbejdes i. 

Hvilke løsninger tilbyder Vesterbo Huse?

Når der bygges med Vesterbo Huse, er der god mulighed for at bygge din drømmebolig. Vesterbo Huse har erfaring med både længehuse, vinkelhuse, tetrishuse, dobbelthuse og mange flere.

Derudover kan du også vælge mellem, om du ønsker et fladt tag eller et sadeltag. Uanset hvilke af disse løsninger du ønsker at gå med, så er alt byggeri altid individuelt, og lavet ud fra de ønsker, du har til din bolig. 

Hos Vesterbo Huse har du desuden adgang til forskellige grundplaner. Disse kan du bruge som inspiration til den bolig, du selv vil bygge.

Det er en stor beslutning, når du vælger at bygge nyt. Heldigvis gør Vesterbo Huse meget for, at du føler dig tryg undervejs. Din byggeløsning hos Vesterbo Huse er alt inklusiv, og hvor der er brugt materialer, som også afspejler den høje kvalitet, som Vesterbo Huse leverer deres boliger i.

Som en del af den kundeservice de leverer, skal du ikke betale for huset, før du får overdraget nøglerne. Du kan derfor have helt ro i maven, når du bygger med Vesterbo Huse, da du ser det færdige “produkt”, før betalingen falder.

Derudover sikrer de dig en byggeskadeforsikring i 10 år, og de sørger for at have fjernet alt byggeaffald, før du overtager boligen. Disse er alle vigtige ting, der er med til at give dig en god oplevelse med at bygge nyt.

Hvis du ønsker et nybygget hus, hvor du kan overtage nøglerne med det samme, så har Vesterbo Huse også en løsning for dig. Vesterbo Huse tilbyder også helt færdige projekthuse, som du kan flytte direkte ind i. På den måde kan du springe over alle de faser, der hører med, når du bygger selv. 

Det specielle ved Vesterbo Huse 

For Vesterbo Huse er det vigtigt, at der ikke kommer nogle uventede overraskelser under byggeprojektet. De arbejder nemlig ud fra den tankegang, at dit husbyggeri er mindst lige så meget baseret på tillid til dem som byggefirma. Derfor har de også flere initiativer, der skal sikre dig en god oplevelse. 

Som en del af din løsning er alt jordarbejde f.eks. inkluderet – og det er ret væsentligt. Det betyder, at Vesterbo Huse sikrer sig, at der ikke er skjulte overraskelse, der kan give ekstra omkostninger på den grund, der bygges på. 

Skriv et svar

three + 13 =