Har du et ønske om at få et fuldmuret byggeri? Så får du din drøm opfyldt hos Uldum Huse. Uldum Huse har specialiseret sig i arkitekttegnede og unikke kvalitetsbyggerier, der indfrier dine ønsker til en fuldmuret bolig. Deres 50 års erfaring i branchen gør dem samtidig ekstra godt rustet til at hjælpe med dit boligprojekt. 

Hvilke løsninger tilbyder Uldum Huse?

Uldum Huse er et byggefirma, der arbejder med fuldmurede byggerier. Du har derfor alle muligheder for at starte et unikt boligprojekt, da de både hjælper med at tegne og bygge boligerne fra bunden. Firmaet har ekstra øje for, at du som kunde kan udfolde alle dine ønsker og idéer.

De har tilknyttet en intern tegnestue og egne håndværkere, der kobles på opgaverne. Du kan forvente et trygt forløb, hvor du vil opleve at være i centrum.

Hvis du mangler inspiration til at komme i gang med plantegningerne, kan du se plantegninger for tidligere projekter, de har løst. Du har også mulighed for at komme på besøg i allerede beboede huse, som Uldum Huse har bygget, hvis du vil se, hvordan løsningerne kan komme til live. 

En anden løsning som Uldum Huse også tilbyder, er salg af unikke grunde. Du kan derfor også gå i dialog med dem omkring, hvilke placeringer og grunde de tilbyder. 

Finansieringen spiller en stor rolle, når man skal købe og bygge nyt. Når du bygger med dette firma, betaler du først ved indflytning. Det kan give god tryghed for, at boligen også bliver, som aftalt og som forventet. 

Det specielle ved Uldum Huse 

Kvalitet er et nøgleord, når du handler med Uldum Huse. Det afspejler sig både i, at deres egne håndværkere sættes på opgaverne. Det afspejler sig i de underleverandører, der bruges, og så afspejler det sig i, at de kun tager et begrænset antal projekter ind om året.

For at være helt præcis tager de ca. 40 byggeprojekter ind årligt. Alle disse parametre er nemlig med til at sikre, at de kan holde deres høje kvalitet og tilfredshed hos kunderne.

Valget omkring kun at bygge fuldmurede byggerier er heller ikke tilfældig. Uldum Huse har truffet denne beslutning, da salgsværdien er god, hvis man skulle ønske at sælge sit nybyggeri på et tidspunkt. Derudover støtter et fuldmuret hus op om et bedre indeklima. Det er nemmere at opvarme denne boligtype, og så gør murværket det svært for svamp og råd at kunne vokse. 

Kigger man på de indvendige vægge, vandskures de alle. Det giver et look, der passer til mange forskellige stilarter. En anden fordel ved dette valg er, at de indvendige vægge er nemme at vedligeholde. Du kan hurtigt vaske over med en klud, og skal du reparere et hul efter et billede, udbedrer du nemt skaden, så den ikke kan ses. 

Skriv et svar

7 − 4 =