Stenhøj Husene har specialiseret sig i fritidshuse, som de har opført siden 1962. De gode håndværksmæssige traditioner er i højsædet, og ikke mindst at du får et fritidshus, der kan fungere som fristed i mange år frem. Du kan samtidig se frem til et samarbejde, hvor der er højt til loftet og plads skræddersyede løsninger. 

Hvilke løsninger tilbyder Stenhøj Husene?

Fritidsboliger er blevet utrolig populære i Danmark, og du har muligheden for at bygge dit fra bunden med Stenhøj husene. Stenhøj Husene tilpasser og ikke mindst skræddersyer din fritidsbolig efter de ønsker og drømme du har.

Alle løsninger afspejler derfor også, at de er målrettet den enkelte kunde. Udover det så har Stenhøj Husene ekstra fokus på, hvordan I i samarbejde kan skabe huse, der er ekstra rare at være i, så du kan få en fritidsbolig, der giver plads til gode oplevelser. 

Når byggeprocessen går i gang tilbyder Stenhøj Husene, at du tilknyttes en byggesagkyndig. På den måde kan Stenhøj Husene også sikre sig, at det er en tæt dialog omkring, hvordan tingene skrider frem. Det oplever de er med til at skabe ekstra tryghed og ro i samarbejdet. 

Stenhøj Husene har erfaring med forskellige typer af fritidsboliger. De har blandt andet en række designlinjer, der ofte arbejder ud fra, og hvor der er forskellige modeller tilknyttet til. Dem kan du også se på deres hjemmeside. 

Stenhøj Husene tilbyder også, at du kan udforske de forskellige udstillingshuse, de har bygget. Her kan du få en god fornemmelse af tidligere arbejde, de har lavet, og ikke mindst den byggestil de er særligt gode til. 

Uanset hvilken fritidsbolig du skal bygge, indebærer alle løsninger, at der bygges energivenlige boliger. Du får derfor også et hus, som er topisoleret, og som overgår de krav, der er fra Bygningsreglementet. Stenhøj Husene tilbyder også hjælp til ekstra tiltag, hvis du vil præsenteres for løsninger, der kan mindske udgifterne på el, varme og vand. 

Det specielle ved Stenhøj Husene

Stenhøj Husene er et af de ældste, der er i branchen. Det viser sig også ved, at de har opført mere end 3500 fritidsboliger indtil nu. Fælles for alle deres løsninger er, at det gode håndværk er ekstra vigtigt for dem og i kombination med kvalitetsmaterialer og moderne teknik.

Du kommer derfor i ekstra gode hænder, når Stenhøj Husene er det byggefirma, du vælger at bruge. Som de også selv slår på, så er kvaliteten af deres arbejde noget, som de kan stå inde for. 

Nordjysk stabilitet er en af de værdier, Stenhøj Husene har et særligt fokus på. Den gode kundeoplevelse, starter nemlig også ved, at du får en fritidsbolig, hvor aftaler overholdes og håndværket er i top. 

Skriv et svar

2 × 5 =