Hvis du går og drømmer om at få bygget dit eget sommerhus i træ, kan det varmt anbefales at vælge Planet Huse. De har siden 1988 realiseret sommerhusdrømme for danske par og familier.

Her er det Torben Basse, som står i spidsen for virksomheden, hvorfor du kan forvente en høj kvalitet og fokus på den mindste detalje. 

Hvilke løsninger tilbyder Planet Huse?

Planet Huse er specialiseret i at arbejde med træ, hvorfor du kan få opført et sommerhus, præcis som du ønsker. Ved at bygge et sommerhus i træ, har du mange fantastiske muligheder for at designe dit sommerhus. Det giver samtidig en skøn atmosfære, når du integrerer naturen som en del af boligen. 

Ved at vælge Planet Huse til at bygge dit sommerhus, har du en erfaren og specialiseret fagmand til opgaven. Det betyder, at du kan få hjælp til at få opført et træhus som fritidsbolig eller helårsbolig. Du kan også få fingrene i en af de arkitekttegnede og nøglefærdige typehuse, som du kan flytte direkte ind i.

Der vil naturligvis være mulighed for, at du kan sætte dit personlige præg, så det bliver dit unikke sommerhus. Der er også mulighed for, at du kan få bygget dit sommerhus eller træhus helt fra bunden. Her vil du sammen med arkitekten fra Planet Huse tegne og sparre omkring de detaljer, som du ønsker for dit sommerhus. 

Planet Huse tilbyder også, at du kan få leveret et færdigt sommerhus med møbler, tæpper, puder, og hvad der ellers hører til for at skabe en hyggelig sommerhusstemning. Det vil betyde, at du kan flytte direkte ind i det og nyde det allerede fra dag 1. Det vil også betyde, at du har mulighed for at udleje sommerhuset allerede fra dag 1 eller planlægge en udlejning, imens det bliver bygget. 

Hvis ikke du har en sommerhusgrund, kan Planet Huse tilbyde en sommerhusgrund, som du kan bygge sommerhuset på. Hvis du derimod har en grund med et gammelt sommerhus, kan du også få hjælp til at nedrive det gamle sommerhus, så du kan få opført det nye af Planet Huse.

Det specielle ved Planet Huse

Et af de gode argumenter for, hvorfor du skal vælge Planet Huse er, at du først betaler for byggeprojektet, når du flytter ind i dit nye sommerhus eller helårsbolig.

Med mere end 32 års erfaring, kan du være sikker på, at de også er her under og efter projektet. Du tager dermed ikke nogen økonomisk risiko, når du vælger Planet Huse til at opfylde dine fritidsdrømme. 

Planet Huse er derudover medlem af Dansk Byggeri hvilket betyder, at du er dækket af Byg Garanti 10 år efter arbejdet er udført. Hvis der er sjusk, mangler eller fejl i forbindelse med det udførte arbejdet, er du godt dækket ind. 

Skriv et svar

15 + ten =