Med PJE Huset når du godt i mål, hvad end du som familie skal have tegnet drømmeboligen, eller hvis du som virksomhed eller i det offentlige skal sætte gang i et byggeprojekt. Da PJE Huset har været i branchen siden 1973, kan du forvente, at de er rigtig dygtige til deres håndværk.  

Hvilke løsninger tilbyder PJE Huset?

Enfamiliehuse er en af løsningerne, der er på tegnebrættet, når du som privat samarbejder med PJE Huset. De har særlig erfaring med nybyggerier, hvor løsningerne tegnes fra bunden, og hvor du selvfølgelige har meget at sige i forhold til, hvordan boligen skal bygges. PJE Huset er derfor det helt rette match, hvis du ønsker en arkitekttegnet løsning, som på ingen måde er et typehus. 

Hvad end du ønsker et hus i 1 plan eller 2 plan, så er det en løsning, PJE Huset kan hjælpe dig med. Det samme gælder også, hvis du ønsker at bygge et energirigtigt hus, som er med til at minimere varmetab.

Udover løsninger til private, så tilbyder PJE Huset fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise for virksomheder og det offentlige. Hvad end der skal bygges rækkehuse, en dagligvarebutik eller måske en skole, så kan PJE Huset hjælpe dig med, at du kommer godt i mål. 

Som en del af løsningerne ved PJE Huset, kan de også stå for at købe den jord, der skal bygges på. Det gælder både, når det kommer til de private projekter og projekter for virksomheder og institutioner.

Fordelen ved dette tilbud er, at det kan være tidskrævende og noget af en opgave, når der skal findes en grund af bygge på. Det gælder i den grad også, når der skal bygges større projekter for virksomheder. Heldigvis kan du selv tilvælge eller fravælge, om det er en ydelse, du vil have hjælp til. 

Det specielle ved PJE Huset

En af fordelene ved at bruge PJE Huset er, at du har utrolig frie tøjler, når det kommer til stilen af det hus, du vil bygge. Selvom du bygger nyt, så kan byggefirmaer have bestemte typehuse eller plantegninger, der bygges ud fra eller andre begrænsninger.

Det vil du ikke opleve ved PJE Huset. Firmaet bygger mere eller mindre alle typer designs og huse. Det betyder også, at dit drømmeprojekt i den grad kan indfries, når du vælger dette firma. 

PJE Huset har selvfølge et ekstra øje for, at du får leveret den bedst mulige løsning. Derfor har de også tilknyttet deres egen arkitekt og ikke mindst deres egne håndværkere og underleverandører. De har derfor en helt klar fornemmelse af, hvilken kvalitet hver løsningen bliver leveret i. 

Skriv et svar

thirteen + 18 =