Hvis du drømmer om et moderne hus, som samtidig er innovativt, så skal du bygge med OneRoom. OneRoom er især kendt for deres rummelige enfamiliehuse, hvor det særligt er ét rum, som boligerne bygges op omkring. Med OneRoom kan du forvente rummelige og lyse boliger, hvor der er øje for de små detaljer. 

Hvilke løsninger tilbyder OneRoom?

OneRoom tilbyder en række forskellige løsninger. Du kan få bygget alt fra arkitekttegnede parcelhuse og til forskellige typehuse. Det er selvfølgelig dig og dine ønsker og behov, der sætter rammerne for, hvordan resultatet bliver.

Arkitekten du tilknyttes, er med under hele processen. Hvad end du vil have hjælp til at opnå den bedste belysning, eller hvordan du skal planlægge haven, så er det en del af din løsning. 

Den røde tråd i alle byggeprojekter er deres oneroom-koncept. Arkitekturen centreres derfor omkring et enkelt rum, som ofte er et opholdsrum, der er stort og lyst. Det er især også oplevelsen af albuerum, der er vægt på, og at der er højt til loftet. 

Når du bygger med OneRoom, kan du vælge at bygge et lavenergihus og et passivhus. Lavenergihuse har tanke for miljøet og kan minimere dit energiforbrug med op til 50 %, hvis du sammenligner med huse, hvor bygningsreglementet udelukkende er opfyldt.

Passivhuse er endnu mere miljøvenlige end lavenergihuse, og de kaldes superlavenergihuse. Med hjælp fra solcelleenergi kan dit hus stort set blive selvforsynende. 

Du har mulighed for forskellige tilkøb, når du bygger med OneRoom. Det gælder f.eks., hvis du vil have hjælp til beplantning og græs, før du flytter ind. Ellers vil du som standard modtage en grund, der er jævn og ryddet for byggeaffald.

Det specielle ved OneRoom 

Når du samarbejder med OneRoom, er der tænkt meget over at gøre byggeprocessen tryg for dig. Før byggeriet går i gang, fremlægges hele forløbet for dig. Omkring 14 dage før du skal flytte ind, gennemgår du og OneRoom huset for at se, om der skulle være mangler.

Eventuelle mangler rettes der selvfølgelig op på. Som en sidste ting kan du også forvente at få besøg af OneRoom både 1 år og 5 år efter, det er færdigbygget, så huset kan gennemgås igen. 

Alle initiativerne herover er med til at sikre, at OneRoom kan holde en høj kvalitet i alle de projekter, der leveres til de enkelte kunder. Og du kan selvfølgelig forvente det samme, hvis oneroom-konceptet falder i lige din smag. 

Generelt tænker OneRoom meget over den røde tråd i alt, hvad de laver. Det vil du også opleve i det materialevalg, som de også vil anbefale til dit byggeprojekt. De tænker nemlig altid over, hvordan materialerne kan understrege den arkitektur, huset har.

Skriv et svar

two × four =