Hvis du leder efter en samarbejdspartner til hoved- eller totalentreprise, så kan MUFFBYG assistere dig. MUFFBYG er et landsdækkende firma, der hovedsageligt leverer løsninger til erhvervslivet.

Forvent kvalitet i højsædet, nytænkende løsninger og stramme men holdbare tidsplaner, når du indgår et samarbejde med dem. 

Hvilke løsninger tilbyder MUFFBYG?

De primære løsninger som MUFFBYG tilbyder erhvervslivet, er fagentreprise, hovedentreprise og totalentreprise. Det vil sige, at du også kan vælge, hvor meget du selv ønsker at være inde over byggeprojektet ift. at indhente godkendelse m.m. Hvis du foretrækker en løsning, hvor MUFFBYG tager mest muligt over, er totalentreprise det oplagte valg. 

Nogle af de seneste projekter MUFFBYG har udført, er alt fra attraktive lejeboliger på 1000 kvadratmeter, og til moderne kontordomiciler på 4800 kvadratmeter. De er derfor også gearet og har erfaringen med at hjælpe dig i mål med større løsninger.

Som en del af alle løsninger ved MUFFBYG er der en klar plan for, hvordan hele processen forløber. På den måde er du som kunde altid klar over, hvad der løbende skal ske. Det gælder alt fra, at kontrakten først skal på plads.

Derefter er det tid til projektgranskning – det vil sige, at der laves en dokumenteret gennemgang af, om opgaven opfylder kravene, der er aftalt. Herefter er det tid til at begynde på selve byggeriet, så skal der laves en mestergennemgang og til sidst overleveres projektet. 

Når arbejdet gennem MUFFBYG er afleveret, kan du forvente en opfølgende gennemgang efter 1 år og 5 år. 

Som en del af alle løsninger tilbydes der Byg Garanti, når du samarbejder med MUFFBYG Det vil sige, at der blandt andet er garanti på diverse fejl og mangler, der er synlige i op til 3 år. Skulle der være skjulte fejl og mangler, rækker garantien op til 10 år.

Det specielle ved MUFFBYG

MUFFBYG har de bedste forudsætninger for at se et byggeprojekt fra forskellige vinkler. Firmaet har nemlig samlet deres eget hold af ingeniører, håndværkere og ikke mindst fagspecialister. Det giver et godt sammenspil, når du skal have de bedste og mest innovative løsninger, hvilket MUFFBYG slår på at være gode til.

Overskuelighed og et gnidningsfrit samarbejde vægtes ekstra højt, når du vælger MUFFBYG som din samarbejdspartner. Du kan derfor trygt starte dit nye projekt op med dem. De går op i at tage ansvar og ikke mindst at overholde de aftalte tidsfrister – uanset størrelsen på projektet. 

Skriv et svar

2 + 5 =