MK2 Huse har siden 2003 opført nye arkitekttegnede huse, som er skræddersyet efter deres kunders behov og ønsker. De gør meget ud af at tegne og bygge deres kunders drømmebolig.

Derudover er det vigtigt for dem at skabe et personligt forhold til deres kunder, så de kan forstå og se, hvad kunderne går og drømmer om. 

Når du vælger at bygge din drømmebolig hos MK2 Huse, kan du forvente, at der er stor fokus på kvalitet, fleksibilitet og at de altid er de bedste til prisen. Herudover kan du forvente et højt serviceniveau, hvor du løbende bliver opdateret på hele byggeforløbet. 

Hvilke løsninger tilbyder MK2 Huse?

MK2 Huse tilbyder at tegne din drømmebolig efter dine ønsker og idéer. Her har de egen tegnestue med erfarne arkitekter, som sætter en stor ære i samarbejde med dig om at skabe de bedste rammer for dit kommende hjem. For MK2 Hus handler det ikke om, at der bare skal bygges fire vægge og et tag, men det handler om at skabe et trygt og skønt hjem, som du har gået og drømt om. 

Da arkitekterne hos MK2 Huse ved, at det kan kræve nogle forsøg at komme frem til det drømmehus, som du har i dine tanker, er det helt uforpligtende og gratis at få lavet plantegninger, inden du takker ja til tilbuddet.

Det betyder dermed også, at MK2 Huse ikke tilbyder faste grundmodeller eller typehuse, hvor valgmulighederne og rettelserne er få. Hos MK2 får du tegnet dit unikke hus med dit personlige præg på alle rum og detaljer. 

MK2 Huse tilbyder ikke kun at tegne din drømmebolig. Du kan også få hjælp til at bygge dit personlige hus, så alle detaljer og ideer bliver realiseret efter aftale. Her vil arkitekten for MK2 Huse sikre sig, at din drømmebolig bliver opført i kvalitetsmaterialer og med fokus på den bedste.

Du vil naturligvis kunne forvente, at du er i fokus under hele forløbet, da de sætter en ære i at du ikke kun bliver glad for din drømmebolig, men også stolt af at vise den frem. 

Det særlige ved MK2 Huse 

Der er flere stærke argumenter for, hvorfor du netop skal vælge MK2 Huse til at opføre din drømmebolig. Først og fremmest er de opmærksomme på, at hver familie har hver deres drømme, behov og ønsker for deres drømmebolig.

Derfor kan du få lov til at bestemme og afgøre alle de beslutninger og valg der skal træffes i forbindelse med design og opførelsen af din drømmebolig. 

Du vil som udgangspunkt aldrig gøre dig en dårlig handel, da MK2 Huse altid bestræber sig på at “være bedst til prisen”. De matcher derfor altid som minimum prisen på sammenlignelige huse fra konkurrerende virksomheder. 

Skriv et svar

three × five =