Milton huse er en landsdækkende familieejet virksomhed, som startede i 2013. Virksomheden ejes af Familien Rehnquist, mere specifikt Erik, Christina og Søren Rehnquist.

Hvilke løsninger tilbyder Milton huse?

Den landsdækkende familieejede virksomhed, Milton Huse, tilbyder bl.a. vinkelhuse, længehuse, kvadrathuse & gårdhavehuse, men også huse i to plan. Uanset løsning, så er noget af det specielle ved processen ved Milton Huse at du får en byggerådgiver, som hjælper dig hele vejen igennem processen.

Skulle det være ønsket, så har virksomheden også mulighed for at vise dig inspirationshuse, billeder, et magasin og personlige samtaler rundt omkring i landet.

Foruden nybyg, så tilbyder Milton Huse også nybyggede fremtidssikrede huse i hele landet, hvor der ligeledes er mulighed for at gøre en god handel, hvis det skulle være ønsket. Dette kunne være en god løsning for dig, som ikke ønsker at gennemgå hele nybygger processen, men blot ønsker at flytte ind i et dejligt nyt hus.

Det specielle ved Milton huse

Milton huse er belønnet med Børsens Gazelle 2017 og 2018. Det er der god grund til. Til trods for at virksomheden startede med en ambition om at bygge 25 huse om året, bygger Milton Huse i dag mere end 500 huse om året.

Milton huse ønsker at være dit byggefirma, din rådgiver og samarbejdspartner. Noget af det helt specielle ved Milton huse er at du har én gennemgående kontakt igennem hele din process, da de ved hvor stor en beslutning det er at bygge hus.

Det betyder, at du får den samme hjælp fra de første streger til du står med nøglerne i hånden.

Skriv et svar

1 × three =