Hvis du har leget med tanken om at bygge din drømmebolig, kommer du et skridt nærmere ved at vælge MF Byg.

MF Byg er nordjysk virksomhed, som har gjort sig populære i Nordjylland, hvor de gennem årene er blevet valgt til at opføre de energivenlige ejendomme for både private og virksomheder.

De kan derfor varmt anbefales, hvis du overvejer et fritidshus eller helårsbolig i Nordjylland. 

Hvilke løsninger tilbyder MF Byg?

MF Byg hjælper både private, virksomheder og offentlige institutioner med at opføre lovpligtige lavenergihuse af høj kvalitet. Gennem de seneste mange år har de hjulpet det danske erhvervsliv og private familier med at realisere deres boligdrømme. De har derfor stor erfaring med at opføre typehuse, fabrikker og lagerhaller i alle størrelser. 

Når du vælger MF Byg til at opføre din drømmebolig, kan du forvente en klar kommunikation og fuld gennemsigtighed i deres aftaler. Her kan du som udgangspunkt forvente et prisniveau på 8200 kr. pr. m2, når dit typehus er nøglefærdigt. 

I arbejdet med typehuse kan du forvente Danmarks billigste priser på typehuse i alle varianter og størrelser. Til trods for at prisen er billig, betyder det ikke, at du skal gå på kompromis med opførelsen af din drømmebolig. De har en kompromisløs tilgang til at vælge de bedste løsninger og materialer, for at din drømmebolig er noget, du kan være glad for og nyde godt af i mange årtier frem.

Hvis du er i tvivl om, hvordan din drømmebolig skal se ud, kan du finde inspiration på MF Bygs hjemmeside, hvor du kan se et bredt udvalg af færdige plantegninger af typehuse, som de har lavet til andre kunder. Såfremt du finder en bolig der falder i din smag, er der naturligvis mulighed for, at du kan sætte dit personlige præg gennem tilføjelser til specifikke ønsker og behov. 

MF Byg gør meget ud af give dig som kunde professionel rådgivning og god sparring, hvis du har lyst til det. MF Byg har erfarne og kompetent arkitekter og håndværkere i huset, som gør at du kan få svar på alle de spørgsmål, du måtte have. 

Det specielle ved MF Byg

En af de største fordele ved at vælge MF Byg er, at du får markeds bedste pris for et typehus af utrolig høj kvalitet. De er kendt for at være prisstærke på deres arkitekttegnede løsninger, sammenlignet med de mange andre konkurrenter på markedet.

Til trods for deres meget konkurrenceskarpe prissætning, lever de op til deres høje standarder for kvalitet og service. Som kunde bliver du derfor holdt i hånden under hele forløbet, så du kan være tryg og glæde dig til, at din drømmebolig står nøglefærdig. 

Skriv et svar

eighteen − sixteen =