Vil du bygge en moderne og arkitekttegnet bolig, så har MesterByg den erfaring, du leder efter. Med 25 år i branchen leverer de godt og solidt håndværk, selvfølgelig i et tæt samarbejde med dig og de ønsker, du har til din bolig. 

Hvilke løsninger tilbyder MesterByg?

Når du vælger at bygge nyt gennem MesterByg, så får du hele pakken. Du får blandt andet et tæt samarbejde med en af deres arkitekter omkring den bolig, du ønsker at tegne og opføre. Det er her, du har muligheden for at sætte alle dine præg på de løsninger, der skal laves, så boligen passer til dine behov. 

En del af pakken ved MesterByg er også, at de håndterer vigtige dokumenter og myndighedsbehandling. Derudover sørger MesterByg for, at din bolig kan leve op til gældende lovkrav, der vedrører ventilation, energi m.m. Det samme gælder for en lovpligtig byggeskadeforsikring. Alle disse ting er en del af den samlede pakke, du betaler for, når du tegner og opfører en bolig med MesterByg.

I de boligløsninger MesterByg kan tilbyde, har de en række hustyper, de arbejder ekstra meget med. Dem kan du dog se som inspiration, som du kan tilpasse din kommende bolig ud fra. 

Uanset hvilket projekt der skal sættes i gang, så tilbyder MesterByg totalløsninger, når det kommer til totalentrepriser og hovedentrepriser. Det betyder også, at de mere eller mindre kan tage sig af alle processerne omkring byggeprocessen fra start til slut. 

MesterByg arrangerer løbende Åbent Hus-arrangementer, hvor du kan finde inspiration til din egen bolig. Det gælder både i forhold til byggestil og ikke mindst valg af materialer og inventar. Derudover giver Åbent Hus-arrangementer dig også en fornemmelse af den stil og den kvalitet, som MesterByg kan levere, før du selv indgår et samarbejde med dem. 

Skulle du være interesseret i at lave en ombygning eller tilbygning, så er det også opgaver, som MesterByg mestrer. 

Det specielle ved MesterByg

Det er ekstra vigtigt for MesterByg at kunne levere en bolig og et hjem, som du ønsker det. Og som en del af denne proces er håndværket også ekstra vigtigt for dem. For at sikre en høj kvalitet har de tilknyttet et fast team af håndværkere, som alle har solid erfaring med at arbejde med villabyggeri.

Derudover har MesterByg truffet en beslutning om, at der bruges faste underleverandører. På den måde kan de sikre sig, at niveauet også afspejler den kvalitet, MesterByg ønsker. Derudover har denne tilgang til arbejdet også meget at sige i forhold til at kunne minimere fejl i det, der bygges. 

Skriv et svar

13 − 2 =