Arkitekttegnede og nybyggede huse er en af spidskompetencerne hos Menzer & Kristensen. Du er derfor i de bedste hænder, når dit drømmehus skal bygges. Menzer & Kristensen har ekstra fokus på, at du oplever en professionel byggeproces og arbejde af høj kvalitet. Du er derfor også i trygge hænder, når de står for din bolig.  

Hvilke løsninger tilbyder Menzer & Kristensen?

Hvis du går og drømmer om at flytte i noget nyt, så kan du skabe din drømmebolig med Menzer & Kristensen. De tilbyder byggeløsninger i forskellige stilarter. Det gælder alt fra huse med gavl, dobbelthuse, 2-plans huse og ensidige huse. Funkishuse og funkisstilen er også blandt de byggestile, som Menzer & Kristensen er særligt gode til. 

Når du er kunde ved Menzer & Kristensen kan du få et arkitekttegnet hus, men til en pris, der svarer til prisen på et typehus. Det skyldes, at de fleste huse tegnes ud fra Menzer & Kristensens eksisterende plantegninger, som kunder ønsker at bruge som inspiration. Hvis du vil tegne et hus komplet fra bunden, så er det også en løsning, Menzer & Kristensen tilbyder. 

Uanset hvilken byggeløsning du ønsker at gå med, er du er selv med til at sætte præg på, hvordan boligen skal udforme sig.   

Menzer & Kristensen tilbyder også, at du kan besøge deres udstillingshuse. Det er en ideel mulighed for at finde mere inspiration, samtidig med at du kan opleve hvordan forskellige løsninger kan udføres. 

En særlig løsning som Menzer & Kristensen også tilbyder er, at du kan købe deres udstillingshuse. Skulle du derfor forelske dig i en af de boliger, du går på opdagelse i, så kan den blive din. 

Det specielle ved Menzer & Kristensen

En af fordelene ved at samarbejde med Menzer & Kristensen er, at dit nybyggeri kan være dit indenfor en overskuelig fremtid. Som regel tager byggeprocesserne mellem 24-28 uger. Her skal det siges, at indhentning af byggetilladelser og overdragelse af huset også er indregnet i dette tidsrum.

Firmaet gør meget ud af, at du har en tryg og god oplevelse undervejs. Derfor gennemgås hele byggeprocessen også med dig, så du har en klar fornemmelse af, hvad næste trin hele tiden er. 

Du allierer dig med et erfarent firma, når du bruger Menzer & Kristensen. Alene de sidste 5 år har de stået for 250 forskellige boligprojekter. De har derfor også den erfaring og de kompetencer, som du kunne ønske dig som nybygger. 

For at kunne opretholde en høj kvalitet i alle løsninger, vælges kvalitetsmaterialer. Derudover tænker Menzer & Kristensen altid i, hvordan der kan laves utraditionelle og nytænkende løsninger igennem de materialer, løsninger og det arkitektoniske udtryk der bygges i. Alle disse initiativer er nemlig også med til at give dig som kunde en unik bolig, der skiller sig ud.

Skriv et svar

four + 1 =