Når dine præmisser skal være omdrejningspunktet, når du bygger nyt, så kan Living House Copenhagen være lige det byggefirma, du leder efter.

Her er det Jeppe Utzon eller Kim Utzon, der står for arkitekturen, og du kan være sikker på, at der kræses for detaljerne. 

Hvilke løsninger tilbyder Living House Copenhagen?

Living House Copenhagen bygger og designer arkitekttegnede boliger, som samtidig er til en pris, der er overkommelig. Uanset hvilken bolig du ønsker designet og opført af Living House Copenhagen, så tilpasses boligen altid efter dine ønsker omkring antallet af rum, boligens størrelse og indretningen. 

Det samme gælder i forhold dine den udsigt, der måtte være på byggegrunden. 

I alle de projekter som Living House Copenhagen arbejder med, tages der udgangspunkt i et atriumhus eller funkishus. Er disse boligtyper derfor i din stil, er Living House Copenhagen det helt perfekte match. 

Som den rød tråd i alle løsningerne hos Living House Copenhagen, er der en skræddersyet proces for, hvordan hele byggeforløbet er. På den måde kan det opleves som mere overskueligt og trygt at bygge med Living House Copenhagen, da du er med på, hvad der hele tiden skal ske.

En anden detalje er også, at du først betaler, når du flytter ind og har overtaget boligen. Skulle du være interesseret i at besøge byggepladsen undervejs i forløbet, så er det også muligt, hvis du bare laver en forudgående aftale med Living House Copenhagen omkring besøget.

Living House Copenhagen opfører primært huse, der har energimærke A. Det vil sige, at din bolig også bliver meget energivenlig, hvilket er positivt for miljøet og dine driftsomkostninger. 

Det specielle ved Living House Copenhagen

En af de særlige ting ved Living House Copenhagen er uden tvivl, at der er mange års historik bag det arkitektarbejde, du får leveret af enten Jeppe Utzon eller Kim Utzon. Det betyder også, at du som kunde får en bolig, der ikke findes mange af i forvejen.

En ekstra detaljer ved Living House Copenhagen er, at det er dette firma, der tegnede det første hus med det populære navn, Funkis. Du er derfor i de bedste hænder, når du skal have et smukt og arkitekttegnet hus. 

Netop det unikke byggeri er også noget, der ofte er højere efterspørgsel efter. Designet og din boligs arkitektur kan derfor være med til, at prisen på boligen fastholdes eller øges, i de år du bor der.

Den lange historik med arkitektarbejde spiller i høj grad sammen med en høj finish på den bolig, du overtager. Derfor opfører Living House Copenhagen også kun boliger, hvor arbejdet er efter danske håndværkstraditioner, og hvor der leveres en høj finish hver gang.

Skriv et svar

three × three =