Er du en leverandør interesseret i et godt samarbejde?

Frit antal daglige, ugentlige eller månedlig leads

Ingen opstartsgebyrer eller faste omkostninger

Henvendelser deles maks. to gange

Ingen binding – Opsig fra dag til dag

Alle leads er friske og sendes med det samme

Leads behandles ordenligt iht. GDPR

Leave this field blank
  • Vælg tjeneste
  • Boligvurdering
  • Nybyggeri

Kvalitet og relevans

Vi har indhentet leads i en god årrække og kender forskellen på et godt og et dårligt lead. Derfor finder vi kun leads i den del af processen, som kommer dig og din forretning mest til gode. Kvaliteten af leads forbedres gennem løbende feedback.

Ingen binding, fuld kontrol

Du kan starte med at få leads fra os allerede imorgen og stoppe dagen efter. Det er så simpelt. Vi ønsker ikke at binde hænder og fødder på partnere. Fremfor ønsker vi at bidrage til en groende forretning.

Vælg type og område

Hvad skal du bruge kunder til uden for et område, som du opererer i? Det ved vi heller ikke. Derfor kan du hos os tilpasse typen og mængden af leads samt hvilket område de er geografisk relevante for dig.

Sund konkurrence

Som en del af konceptet på Husavisen.dk bliver dine leads delt med op til 2 andre aktører. Til gengæld bliver du sat i kontakt med flere relevante kundeemner, der gerne skulle udmønte sig en groende forretning for dig.

Udnyt digitaliseringen til flere kunder

Bliv sat i kontakt med kunder, som mangler en god ejendomsmægler i deres lokalområde. Tag del i digitaliseringen og få interesserede kunder direkte fra Husavisen.dk.

Er du træt af at få sende enorme mængde flyers ud i dit område, modtage få henvendelser på ugentlig basis eller vil du måske bare gerne sætte skub i forretningen? 

Så tag kontakt til os i dag, så vi kan hjælpe dig med at komme i kontakt med relevante kundeemner, som har interesse i at finde en god lokal ejendomsmægler med et godt lokalt kendskab og stærkt kundekartotek. 

Som samarbejdspartner med Husavisen får du kun relevante leads inden for det område du ønsker. På den måde kan du holde din nuværende forretning ved lige eller ekspandere til nye områder nemmere end nogensinde før. 

Tag kontakt i dag og få de varme leads i indbakken eller i dit eget CRM-system.