Hvis du overvejer at bygge nyt, men uden at processen er langsommelig og besværlig, så er Levehuse et godt match. Du får en samarbejdspartner, der er vant til at arbejde med arkitekttegnede løsninger. Det betyder, du kan få en bolig, der opfylder lige dine ønsker og behov til dit kommende hjem.   

Hvilke løsninger tilbyder Levehuse?

Levehuse er et byggefirma, der har specialiseret sig i projektsalg af både dobbelthuse og enfamilieboliger. De tilbyder deres løsninger primært i Midtjylland og Østjylland – mere præcist Silkeborg og omegn.

På trods af at deres primære fokus er på projektsalg, så har du meget medbestemmelse over de løsninger, der skal laves. Det gælder alt fra, hvordan huset skal indrettes, hvilket inventar der skal bruges og ikke mindst valget af interiør. Du skal altså være opmærksom på, at plantegningerne er fastsat på forhånd. 

En fast del af løsningen ved Levehuse er, at du køber en byggegrund samt det nybyggede hus gennem dem. Det betyder selvfølgelig, at din proces kan glide nemmere, da du ikke skal ud og finde en grund selv. 

Hvis du gerne vil se mere til de mulige løsninger hos Levehuse, så tilbyder de løbende Åben Grund arrangementer, hvor du kan opleve de lokationer, der kan bygges på.

En anden bonus ved at være kunde ved Levehuse er, at du først betaler for din bolig og byggegrund, når alt er indflytningsklart. Det kan også give en vis ro omkring, at boligen ender ud som aftalt. Derudover laves der en fast prisaftale på din bolig, før byggearbejdet går i gang. Det betyder også, at du har 100 % kontrol med de udgifter, der er forbundet med byggeprocessen. 

Det specielle ved Levehuse

Hvis du foretrækker en simpel proces, når du skal bygge nyt, så er Levehuse et godt match. De står for al den koordinering, som måtte være mellem de aktører, der skal på projektet. Desuden har de et stort fokus på at give dig så meget medbestemmelse som muligt – for det er trods alt din bolig, der skal bygges.

Du kan forvente, at du guides godt igennem de forskellige faser af dit boligkøb – men samtidig med at Levehuse naturligvis tager styringen på byggeprocessen, så alle dine ønsker kommer til at udspille sig, som du har ønsket det. 

Levehuse går meget op i at kunne levere den bedst mulige kvalitet til dig. Derfor har de også valgt, at de kun arbejder med lokale håndværkere. Samtidig ved Levehuse også, hvor afgørende den gode relation til håndværkerne er, fordi måden der arbejdes på byggepladsen har meget at sige for den kvalitet, der leveres i sidste ende. 

Skriv et svar

eighteen − eleven =