Med Kraftman som byggefirma får du en samarbejdspartner, der bygger arkitekttegnede huse. Kraftman blev etableret i 2007, og har siden da leveret solidt håndværk, bæredygtige byggeprojekter og ikke mindst til en god pris. Byggeprojekter for private er kun en af grenene ved Kraftman, som også arbejder med erhvervsbyggeri i mange størrelser.

Hvilke løsninger tilbyder Kraftman?

Hvis du går med overvejelser om et arkitekttegnet hus, så kan Kraftman hjælpe dig i mål. I samarbejde med deres egen tegnestue kobles du på en arkitekt, som hjælper med at omsætte dine tanker til en boligskitse.

Den skræddersyede løsning er nemlig i ekstra fokus i alle de arkitekttegnede løsninger, de tilbyder deres kunder. Derudover gør de meget ud af deres rådgivning og vejledning i forhold til dine plantegninger, mulige materialevalg, interiørvalg og inventarvalg.

Kraftman arbejder med en række forskellige boligtyper, og skulle du ønske et funkishus, kan du få det. Derudover kan de også hjælpe med at opføre de populære typehuse, hvis du går og drømmer om det. Hvis du ønsker en bolig, som samtidig er et lavenergihus, kan Kraftman også indfri det. 

Udover at lave arkitekttegninger opfører Kraftman også din bolig. Her kan du vælge mellem forskellige entrepriseformer, blandt andet totalentreprise, hovedentreprise, fagentreprise og partnering. Du er derfor med til at vælge, hvor meget Kraftman skal stå for i hele byggeprocessen. 

En af de løsninger som Kraftman også tilbyder, er salg af byggegrunde. De tilbyder f.eks. attraktive grunde, hvor der er tilhørende havudsigt. Skulle du allerede have købt en byggegrund selv, så er det ingen hindring for et samarbejde med Kraftman. 

Erhvervsbyggeri er en anden gren hos Kraftman. Det gælder alt fra udvidelser, renoveringer og ikke mindst helt nye erhvervsbyggerier. Tidligere projekter dækker f.eks. over hoteller, domiciler, lagerhaller og forskellige boligejendomme.

Det specielle ved Kraftman

Hos Kraftman er det ekstra vigtigt at kunne levere solidt håndværk. Derfor har de også deres egne håndværkere på de opgaver, der udføres. Og skal der arbejdes med større projekter, har de et særligt udvalg af entreprenører, som trækkes på ved opgaven. Denne tilgang til deres fagfolk gør også, at de kan sikre sig, at det bedste produkt leveres hver gang. 

Deres fodfæste i branchen siden 2007 gør også, at du kan forvente, at du når i mål med håndværk, der er godt udført.

En anden ting som Kraftman lægger ekstra vægt på er, hvordan de kan omsætte de boligønsker, idéer og ikke mindst drømme, som deres kunder kommer ind med. Derfor er den tætte dialog og god rådgivning ekstra vigtig, når der skal bygges et nyt hus.

Skriv et svar

15 − one =