Komfort Huse er en familieejet virksomhed, som er specialiseret i unikke bjælke- og træhuse i cedertræ. Her kan du få realiseret din store drøm om et amerikansk inspireret fritidshus.

Komfort Huse kan både tilbyde at bygge dit sommerhus i ægte amerikansk stil helt fra bunden. Du kan sågar få lavet vinduer, døre og trapper i specialmål og design i cedertræ. 

Her kan du være med helt fra første streg til skitsen af dit nye sommerhus eller helårsbolig. Ved at vælge Komfort Huse får du et kompromisløst resultat, der tager udgangspunkt i et originalt amerikansk træ- eller bjælkehus. 

Hvilke løsninger tilbyder Komfort Huse?

Det er ganske få entreprisefirmaer, der kan bygge ægte amerikanske bjælkehuse af træ. Derfor bør du vælge en specialist på området, så du får et resultat, der vil give dig den samme atmosfære og ægte oplevelse. Når du vælger Komfort Huse til at bygge huset, kan du være med til at sætte dit personlige præg, så du får dit helt eget unikke amerikanske bjælkehus. 

En af de store fordele ved Komfort Huse er, at de er specialiseret i at arbejde med træsorten cedertræ. Det er en fordel, da det er en meget holdbar træsort, som passer til det klima, vind og vejr vi har i Danmark.

Komfort Huse tilbyder at hjælpe dig gennem hele byggeprocessen for at skabe det perfekte resultat for dig. Derfor kan du forvente, at de lytter til de ønsker og ideer, som du har for dit bjælkehus. Her tilbyder de at lave et økonomisk overblik over, hvad det vil koste dig at få bygget det bjælkehus, som du går og drømmer om. 

Her kan du selv vælge, om det er noget, du selv ønsker at bygge, eller om du ønsker at være en del af opførelsen at bjælkehuset. Du kan naturligvis også vælge en løsning, hvor du får leveret det færdige resultat. 

Det specielle ved Komfort Huse

Der er flere gode grunde til, at du lige netop skal vælge Komfort Huse, når du have opført et amerikansk bjælkehus. De materialer der bliver anvendt for at bygge din amerikanske drømmebolig, kommer direkte fra North Carolina.

Her har Komfort Huse lavet en særaftale med det lokale savværk. Det betyder i praksis, at du kan få fremstillet bjælker og materialer, som matcher de mål, der passer til din drømmebolig. 

Når du vælger at få bygget dit amerikanske træhus eller bjælkehus hos Komfort Huse, kan du sætte dit personlige præg og vælge mellem forskellige løsninger. Du kan vælge at få bygget en helårsbolig, garage, hytte eller et fritidshus. 

Er du i tvivl om, hvilket træhus eller bjælkehus, som du skal vælge, kan du med fordel få kompetent sparring i forhold til dine muligheder hos Komfort Huse.

Skriv et svar

15 + 13 =