KK Fritidshuse har siden 1970 opført fritidshuse af høj kvalitet. Hvis du derfor går og drømmer om at bygge dit eget sommerhus eller andet fritidshuse, kan du med fordel vælge KK Fritidshuse.

Virksomheden holder til i Sørup nær Støvring og sætter en ære i at fastholde den høje kundetilfredshed. Med deres nu 50 års erfaring kan du få ærlig og kompetent rådgivning i forhold til dine muligheder for at bygge et fritidshus.

Hvilke løsninger tilbyder KK Fritidshuse? 

KK Fritidshuse har med mere end 5 årtiers erfaring mulighed for at tilbyde dig kompetent rådgivning og sparring. Det er uanset, om du har behov for hjælp til at købe en grund, bygge et fritidshus, eller have hjælp til udlejning, kan KK Fritidshuse hjælpe dig godt på vej. 

Når KK Fritidshuse hjælper med at bygge et fritidshus, kan du både få hjælp til, hvordan du finder den perfekte grund til dit fritidshus, hvordan du får ansøgt om byggetilladelse, samt hvilke muligheder du har for at realisere din drøm om et fritidshus.

Hvis du selv har en idé eller har gjort dig overvejelser omkring, hvordan dit fritidshus skal være, kan du med fordel kontakte KK Fritidshuse. De har stor erfaring med at tegne og bygge individuelle fritidshuse, som stemmer overens med det, du ønsker. Her bliver du taget i hånden gennem hele forløbet, så du har en finger på pulsen, og kan være tryg i det hele. 

KK Fritidshuse tager udgangspunkt i en række arkitekttegnede hustyper, hvor der er plads til individuelle tilpasninger, tilføjelser og ændringer i forhold til materialevalg, hvis du som kunde har ønsker til det.

Er du i tvivl om, hvilken placering du skal vælge, eller hvor du finder de bedste grunde billigt? Så kan du med fordel tage kontakt til KK Fritidshuse. Her har de en række grunde, som du kan se nærmere på for at se, om det er noget for dig.

Til forskel fra mange andre byggevirksomheder, kan du få grundig rådgivning om køb af grunde, samt hvilke muligheder du har med de aktuelle grunde.

Det vil blandt andet give dig et bedre indblik og overblik over, hvad dine muligheder er for at realisere dit drømmehus, når du skal bygge på en fritidsgrund. 

Som det ældste byggefirma af fritidshuse i Danmark, kan du få hjælp til, hvordan du udnytter grundens placering og udsigtsforhold mest optimalt. Når det er på plads, kan du også få hjælp til, hvordan du sikrer dig den bedste finansiering og rådgivning til, hvilke muligheder du vil kunne forvente. 

Det specielle ved KK Fritidshuse

Hvis du overvejer at investere i et fritidshus til udlejning, har KK Fritidshuse et stort netværk af udlejningsbureauer, som de kan hjælpe dig med at sætte i forbindelse med. Dermed kan du få et nærmere indblik i, hvad du kan forvente af indtægtsmuligheder for dit nye fritidshus ud fra den aktuelle placering. 

Skriv et svar

16 − eleven =