Hvis du drømmer om et smukt, arkitekttegnet og bæredygtigt typehus, så kan Jakobsen Huse hjælpe dig i mål. Du er selv med til at sætte dit præg på alt fra byggestil, spændende detaljer og meget mere. Og selvfølgelig samtidig med at du er i dygtige og professionelle hænder. 

Hvilke løsninger tilbyder Jakobsen Huse? 

Det at bygge hus er en stor beslutning. Der skal laves mange til- og fravalg omkring byggestilen og ikke mindst forskellige byggeløsninger, så boligen matcher dine behov. Med Jakobsen Huse kan du komme hurtigere fra start, da du kan vælge mellem en række forskellige typehuse, de bygger fast. Det gælder alt fra spændende funkishuse, minihuse, langhuse m.m., alt efter hvilken stil du er til. 

Der er allerede styr på alle plantegninger og beregninger, når du bygger med Jakobsen Huse. Du kan derfor undgå nogle af de omkostninger, der ellers er forbundet med et nybyggeri. Det betyder også, at du kan bruge tiden på at være kreativ omkring spændende løsninger, der gør boligen til alt det, du kunne ønske dig. 

Når du bygger med Jakobsen Huse, er der allerede styr på mange af de indvendige løsninger, udvendige løsninger og diverse ting, som altid skal overvejes i en bolig. Det bliver derfor også nemmere og mere overskueligt at komme i gang, da typehusene er en komplet løsning, så at sige. Som en ekstra bonus kan du også forvente en garanti for, at din bolig står klar til den tid, som er aftalt – og naturligvis også til den aftalte pris.

Det specielle ved Jakobsen Huse

Bæredygtighed er i højsædet, når der bygges med Jakobsen Huse. Træ og forskellige typer genbrugsmursten er iblandt de materialevalg, som især tænkes ind i de materialer, der bygges med. Alle materialerne i byggeriet kan genbruges og ikke mindst komposteres. Og som et stort plus afgiver materialerne ikke skadelige stoffer, som kan være belastende for miljøet. 

En anden særlig ting ved Jakobsen Huse er, at de bygger lavenergihuse. Det er selvfølgelig også et stort plus for de kommende boligejere, da det samtidig kan give besparelser på boligens løbende udgifter.

Du kan altså bygge med et firma, hvor der er tænkt miljøvenlige løsninger ind i alle dele af byggeprojektet. Materialevalget betyder samtidig også, at der kan bygges hurtigere og til en mindre pris, end når der f.eks. bygges med sten. Det gælder især, når der vælges træ til det boligprojekt, du gerne vil starte.

Sunde boliger og håndværk i særklasse er den røde tråd i alle de løsninger, Jakobsen Huse laver. De har derfor også haft ekstra fokus på, at alle typehusene sikrer mod et tungt miljøaftryk, skimmelsvamp og ikke mindst dårlig akustik. Du kan derfor trygt sætte gang i et nybyggeri, når du er assisteret af Jakobsen Huse.

Skriv et svar

eight + 19 =