IDEALHUSE tilbyder smukke arkitekttegnede typehuse til både den lille og store familie. I deres grundmodeller har de lyttet til deres kunder og danskerne generelt for at skabe trygge og hyggelige rammer, så der skabes et sted, man har lyst til at slå rødder. 

IDEALHUSE er en virksomhed, som ikke er bange for at gå forrest, eller bryde normerne i branchen, hvis det tilgodeser deres kunder og deres løsninger.

Det er en virksomhed, som udelukkende vurderer deres succes baseret på kundetilfredshed. Det er måske også derfor, at det i dag er en af branchens bedste virksomheder alene målt på deres høje kundetilfredshed. 

Hvilke løsninger tilbyder IDEALHUSE?

IDEALHUSE indfrier danskernes stolte tradition omkring design og arkitektur ved at have udviklet smukke og funktionelle typehuse for enhver smag. Da hver familie er forskellig, kan der være forskellige behov og ønsker, når man søger bolig. 

Hvis du derfor går og drømmer om at bygge din egen bolig, kan du med fordel vælge IDEALHUSE, hvor du kan få arkitekttegnede boliger til attraktive typehuspriser. 

Da man I Danmark bestræber på at gå forrest for at skabe et grønnere rige, har IDEALHUSE i stor grad fokus på at skabe sunde indeklimaer og grønne løsninger i deres boliger. Derfor kan du som udgangspunkt forvente arkitekttegnede og miljøvenlige villaer, når du bygger din drømmebolig i samarbejde med IDEALHUSE. 

IDEALHUSE holder dig i hånden gennem hele processen, uanset om det er første gang du bygger bolig, eller du har prøvet det før. De sætter en stor ære i at tilbyde markedets bedste og mest transparente købe- og byggeproces.

Derfor får du en ærlig og professionel rådgivning omkring hele forløbet, hvad det vil koste, samt hvilke løsninger der vil være smartest og billigst i forhold til jeres idéer og ønsker.

IDEALHUSE følger din drømmebolig helt til dørs, da de både har en intern tegnestue til at skitsere jeres drømmebolig og et samarbejde med de førende håndværkere, når din bolig skal opføres.  

Det specielle ved IDEALHUSE

Hvis du synes, det virker uigennemskueligt, uoverskueligt eller for kompleks at komme i gang med at bygge din drømmebolig, bør du tage en uforpligtende dialog med IDEALHUSE.

Her er de Danmarksmestre i at skabe en sund dialog, som tager afsæt i de overvejelser, tanker og idéer som I allerede er kommet frem til. De hjælper og guider jer trinvis gennem den proces det kræver for at komme i mål med jeres drømmebolig.

Her er deres motto: “Det er lettere end du tror at komme ordentligt i hus”.

Et af de stærkeste argumenter for at vælge IDEALHUSE er, at de har den højeste kundetilfredshed i branchen. De sætter en ære i at skabe en sund dialog og overholder deres aftaler. 

Skriv et svar

4 + seven =