Hos Ideal-Huse Bøgeskov finder du et byggefirma, der har specialiseret sig i at opføre typehuse. Typehuse er blevet mere og mere populære hos nybyggere, og med Ideal-Huse Bøgeskov kan du sætte dit helt eget præg i et samarbejde med deres arkitekt. Med firmaets 30 års erfaring kan du forvente et erfarent firma, der har styr på deres håndværk og løsninger.

Hvilke løsninger tilbyder Ideal-Huse Bøgeskov?

Ideal-Huse Bøgeskov tilbyder løsninger indenfor både typehuse og parcelhuse. Uanset hvilket nybyggeri du vil starte, har du mulighed for, at løsningen samtidig bliver arkitekttegnet, så du i samarbejde med Ideal-Huse Bøgeskov kan skabe din drømmebolig. Dine ønsker, behov og idéer til boligen er nemlig fokus for de løsninger, der laves hos Ideal-Huse Bøgeskov.

Derudover har de også erfaring med at bygge dobbelthuse, og så tilbyder de medbyg-løsninger på deres typehuse. Medbyg-løsningen vil sige, at du selv er med til at færdiggøre boligen. Det er en måde, du kan finde ekstra besparelser på boligprojektet, da du selv er med til at bygge huset færdigt. Det kan være ideelt for husejeren, som er håndværker eller en erfaring gør-det-selv-mand/kvinde.

Hvis du forelsker dig i et af de typehuse, som Ideal-Huse Bøgeskov kan opføre, kan der tages udgangspunkt i deres eksisterende plantegninger, men selvfølgelig med justeringer, så boligen kommer til at indfri dine ønsker. Denne løsning er samtidig en måde, du kan spare penge på den drømmebolig, du vil bygge. 

Som en del af løsningen hos Ideal-Huse Bøgeskov, tilbyder de også at hjælpe med at finde din nye byggegrund. I deres netværk har de nemlig kontakt til forskellige udbydere, der sælger byggegrunde.

Det specielle ved Ideal-Huse Bøgeskov

Ideal-Huse Bøgeskov er et solidt byggefirma med 30 år i bagagen. Det betyder også, at de er ekstra rustet til at levere din drømmeløsning. For at sikre det gode resultat bruger de nogle af de bedste materialer, der er på markedet. De bruger deres egne håndværkere til alle projekter, og så har de allieret sig med dygtige underleverandører. Kombinationen af disse valg gør, at de kan levere de bedste boliger af den højeste kvalitet. 

Den gode kundeoplevelse er noget, som Ideal-Huse Bøgeskov også vægter højt. Derfor vil du som kunde blive tilknyttet firmaets indehaver, som bliver din kontaktperson gennem hele forløbet. Det gælder alt fra den dialog, I har indledningsvist. Det gælder, når der skal gives tilbud. Indehaveren er også den person, der står for projektledelsen af byggeriet, og så er vedkommende også med til at overdrage huset, når det er færdigbygget.

Skriv et svar

fourteen − 7 =