Hos Hybel Huse er der ekstra god plads til at udleve dine boligdrømme. Hybel Huse er særligt kendte for deres typehuse i et plan, som kan tegnes, så de matcher de ønsker, du har til dit nye hjem.

Deres 20 år i branchen betyder samtidig også, at du kan forvente solide løsninger, hvor der er kræset for håndværket.

Hvilke løsninger tilbyder Hybel Huse?

Hybel Huse leverer typehuse og arkitekttegnede boligløsninger i hele landet. Det giver en god frihed til at bygge dit hjem i den by, du helst vil slå dig ned i. Der tilbydes en bred vifte af etplans typehuse. Det gælder alt fra vinkelhuse, H-huse, længehuse, knækhuse, forskudte huse og mange andre. 

Uanset hvilket typehus du er til, medfølger der plantegninger. Du kan selv vælge, om du vil gå med de eksisterende plantegninger, eller om du vil sætte dit eget præg på den kommende bolig, du skal flytte ind i. Hvis du gerne vil starte fra bunden og tegne huset helt fra nyt, så kan det også lade sig gøre. 

Med Hybel Huse kan du se dine byggetegninger som 3D-tegninger. Det kan give dig et helt andet indtryk af det byggeri, du gerne vil sætte i gang. Som en bonus kan du også gå på opdagelse i deres forskellige udstillingshuse. På den måde kan du træde ind i boliger, der viser nogle af de løsninger, der kan leveres. Det kan være en god måde, du kan få ekstra inspiration på.

Skulle du være interesseret i at købe en grund gennem Hybel Huse, er det også en løsning, de tilbyder. Det er uanset, om du vil bygge gennem dem eller ej. 

Det specielle ved Hybel Huse 

Noget af det der kendetegner Hybel Huse er, at de vil være de bedste i deres branche. Af den grund har de også valgt, at de kun bygger etplanshuse. Det giver dem muligheden for at fokusere på en bestemt byggestil. 

Byggefirmaet har et ekstra fokus på, at dig og dine byggeønsker er i fokus. Derudover får de også hele byggeprocessen, fra start til slut, til at glide bedst muligt for dig. Hybel Huse sørger f.eks. for al den kontakt, der måtte være med håndværkerne og myndighederne. Du kan derfor også springe direkte til de ting ved byggeprojektet, der handler om, hvordan boligen opfylder dine boligdrømme. 

En anden særlig ting ved at bruge Hybel Huse er, at du først betaler for din bolig, når du flytter ind. Det kan også give dig som kunde en ekstra sikkerhed under byggeprocessen. Generelt kan du føle dig i trygge hænder, når du bygger hus gennem Hybel Huse – det slår deres 1000 forskellige byggeprojekter også fast, gennem de sidste 4 år. 

Du kan også forvente god opfølgning, selv efter dit hus er bygget. Ca. 1 år efter du er rykket ind i boligen, får du besøg af Hybel Huse. Her kan du vende med firmaet, om løsningerne stadig er, som de skal være. 

Skriv et svar

13 + thirteen =