Holm Huse er et byggefirma, der har realiseret mere end 3000 boligdrømme for par og familier rundt i hele landet. Uanset hvor i Danmark du drømmer om at slå rødder, kan du vælge at få bygget din drømmebolig gennem Holm Huse.

Hvilke løsninger tilbyder Holm Huse? 

Holm Huse har eksisteret siden 1965, hvor de opførte det første parcelhus. De har lige siden opført både parcelhuse, rækkehuse og andre typer af huse i alle varianter og størrelser. De har særligt fokus på energivenlige og miljøvenlige løsninger i deres byggeprojekter, hvorfor det altid resulterer i huse med et energimærke A2020.

Du kan derfor forvente god sparring i forhold til, hvilke løsninger du kan vælge med fokus på bæredygtighed, uden at det kræver ekstra investeringer. 

Holm Huse udvælger nøje materialer, hvor der er taget hensyn til energi- og ressourceforbrug, så det ikke har udledt stor forurening at bygge din drømmebolig. 

Som standard tilbyder Holm Huse at udstyre din drømmebolig med et højeffektivt ventilationsanlæg med varmegenindvinding. Det betyder, at du får et fantastisk og sundt indeklima i hele boligen og uden at skulle betale ekstra.

Når du bruger Holm Huse til at opføre dit parcelhus eller rækkehus, betaler du først for din nye bolig, når du skal flytte ind i den. Der er mange byggefirmaer som foretrækker ratebetalinger igennem byggeprocessen.

Hos Holm Huse står de på mål for din drømmebolig, hvorfor du først betaler for din nye bolig, når du har godkendt huset og får nøglerne. Dermed skal du ikke bekymre dig om økonomien, eller hvad der ellers kan opstå under nybyggeriet.

Når du vælger Holm Huse, er du samtidig forsikret 10 år efter arbejdet er udført. Her er den obligatoriske byggeskadeforsikring inkluderet i prisen, som dækker væsentlige byggefejl op til 10 år.

Det specielle ved Holm Huse

Hvis du vælger Holm Huse til at hjælpe med at realisere din store boligdrøm, kan du forvente et resultat udover det sædvanlige. Holm Huse har de sidste 55 år leveret kvalitetshuse, som stadig står i pæne og gode tilstande rundt i hele landet.

Det skyldes måske, at de gør en ekstra indsats for at kvalitetssikre arbejdet både inderst til yderst af hver en bolig. I dag arbejder Holm Huse efter at hver bygning skal overgå de skrappeste krav i bygningsreglementet 2020.

Det betyder dermed også, at du får en bolig der indfrier flere krav end nødvendigt for at få superlavenergi energimærkning A2020.

Skriv et svar

4 − 1 =