Med 20 års erfaring i branchen er Hoffmann Byg godt klædt på til at hjælpe med dit nye byggeprojekt. Det gælder både for dig som privatperson, som vil bygge den bolig, du altid har drømt om, men også virksomheden som vil have bygget en profilbutik. 

Hvilke løsninger tilbyder Hoffmann Byg?

Hoffmann Byg tilbyder en række forskellige byggeløsninger. Det gælder alt fra fritidsboliger og boliger for dig, som vil have et nybyggeri. Når du samarbejder med Hoffmann Byg, får du en arkitekttegnet bolig, som har udgangspunkt i dine særlige ønsker – og helt uden at det behøver at være alt for dyrt. Med en arkitekttegnet bolig er der plads til mere udfoldelse og alternative løsninger, end hvis der bygges ud fra et typehus eller måske standardtegninger. 

Du kan forvente, at Hoffmann Byg er meget åbne for at kigge på skitser af plantegninger, hvis du allerede har det. Uanset hvilket projekt de skal hjælpe dig med, så kan du forvente, at du bliver godt inddraget i processen. Det er trods alt også rammerne for dit hjem, der skal skabes, og det har Hoffmann Byg fuld forståelse for. 

Udover løsninger for private, arbejder Hoffmann Byg også med byggeprojekter for det offentlige og ikke mindst virksomheder. De kan derfor også assistere ved mange forskellige projekter. 

Uanset hvilken opgave Hoffmann Byg hyres til, så tilbyder de at tage styringen i totalentrepriser. På den måde har de styr på hele byggeriet, tilladelser der skal indhentes og ikke mindst kontakten til potentielle underleverandører, som også skal inddrages. Du kan derfor have mest fokus på at forventningsafstemme, hvad du ønsker med byggeprojektet. 

Det specielle ved Hoffmann Byg

Hoffmann Byg er et erfarent byggefirma, der har 20 år i bagagen. Det betyder også, at du kan forvente, at du kommer godt i mål med den byggeløsning, de skal hjælpe med. Det er en stor beslutning og en tung økonomisk post, når der skal bygges nyt – derfor er det også et plus, at Hoffmann Byg har den erfaring, de har. 

Som en ekstra bonus for dig er de en del af garantiordningen, Håndværker Garanti. Det vil også sige, at du kan være ekstra tryg ved at bruge Hoffmann Byg. Håndværker Garantien er nemlig med til at sikre dig, hvis der er fejl eller mangler ved dit nybyggeri.

For mange kan det lette en del af de bekymringer, der kan være, når der bygges nyt, da Håndværker Garantien kan give mere ro omkring, at du dækkes op til 150.000 kr.

Skriv et svar

9 + fourteen =