Det behøver hverken at være besværligt eller uoverskueligt, når du vil bygge din drømmebolig. Det vil du også opleve med HHM, som tilbyder arkitekttegnede boliger, hvor du selv er med til at præge boligens udtryk og stil. Hos HHM kan du samtidig forvente, at de dygtigste fagfolk i landet er tilknyttet.

Hvilke løsninger tilbyder HHM?

Hos HHM har du rig mulighed for at få arkitekttegnede huse, hvor din smag og stil kan komme til udtryk. Det gælder også for dig, som foretrækker hustyper, du selv kan tilrette ud fra eksisterende plantegninger.

Begge løsninger er nogle, som HHM tilbyder, når du indgår et samarbejde med dem. Uanset hvad du vælger, kan du forvente, at der lyttes til dine ønsker og behov, så de kan komme til live i din nye drømmebolig.

Når projekt “nybyggeri” sættes i gang, kan det være rart at hente inspiration fra andre løsninger. Derfor tilbyder HHM også, at du kan besøge deres forskellige udstillingshuse. Det giver dig muligheden for at se og mærke kvaliteten af de løsninger, der er lavet. Og skulle du forelske dig i det du ser, kan HHM hjælpe med, at det integreres i din nye bolig. 

HHM tilbyder også de såkaldte lavenergihuse. Det betyder, at din bolig bygges mere energivenligt, samtidig med at du sparer penge, da boligen bliver bedre til at holde på varmen. 

Når du samarbejder med HHM, har du rig mulighed for at sætte dit valg på materialerne, der bruges. Og skulle du foretrække en helt særlig løsning eller bestemte materialevalg, forsøger HHM også at indfri dem.

Det specielle ved HHM

En af de ting der særligt kendetegner HHM er, at de blandt andet får topkarakter i byggeri. Det er en vurdering, de har fået af Byggeriets Evaluerings Center, som er en uafhængig institution. Det betyder også, at du kan forvente et højt niveau i det boligprojekt, du samarbejder med dem om. 

HHM gør også meget ud af, at du oplever byggeprocessen som overskuelig. På deres hjemmeside har de lavet en liste til dig, hvor du kan se, måden der arbejdes på, og hvordan hele projektet forløber. Det er både med til at give overblik og ro i maven, når du skal lave en af de største investeringer i dit liv. 

HHM har også flere initiativer, der skal gøre det nemmere for dig at være kunde ved dem. De søger f.eks. om byggetilladelser for dig. Du skal også først betale for din bolig, når den står klar til indflytning. Det giver dig en sikkerhed for, at boligen også står lige så skarpt, som aftalt. Efter indflytning får du også et etårs eftersyn, hvor potentielle mangler kan rettes op på. 

Skriv et svar

2 × 2 =