Boliger der er energirigtige, moderne og arkitekttegnede er en af spidskompetencerne hos HD Bolig. De opfører parcelhuse, og hvor du som kunde har et tæt samarbejde med HD Bolig undervejs.

Din komfort i boligen er tænkt ind i hele processen, så du får den bedst mulige oplevelse, når du flytter ind i din drømmebolig.

Hvilke løsninger tilbyder HD Bolig?

Hvis du vil sætte gang i et nybyggeri, hvor der tænkes i løsninger, der skaber et godt indeklima og samtidig sparer dig for penge på varmeregningen, så er HD Bolig et godt match. Lavenergihuse er nemlig den røde tråd i alle de stilrene og arkitekttegnede huse, de bygger. 

Du kan forvente god rådgivning, når du vælger HD Bolig som samarbejdspartner. Men samtidig kan du også forvente at blive udfordret på de løsninger, der skal laves. Det oplever HD Bolig nemlig kan være med til, at du som kunde kan nå endnu bedre i mål, end du selv havde forestillet dig. 

Med den kvalitet som HD Bolig leverer, er der ikke nogen grund til at bekymre dig om håndværket eller løsningerne. Du kan i stedet nyde, at du lige er flyttet ind i din drømmebolig.

Hvis du gerne vil finde inspiration til, hvordan din nye bolig kan se ud, har HD Bolig forskellige udstillingsboliger, du kan gå på opdagelse i. Det kan give dig en fornemmelse af, hvilken byggestil du selv kan vælge, og hvilke materialer der fungerer ekstra godt. 

Det specielle ved HD Bolig

Ærlighed og et fair samarbejde er nogle af de værdier, der er særligt vigtige for HD Bolig. Derfor afviger kontrakten heller ikke fra de rammer, der er aftalt økonomisk. Det giver også dig som kunde en sikkerhed for, at du ikke kommer til at opleve ekstraudgifter, når du bygger nyt. Som en del af det fair samarbejde gør HD Bolig også meget ud af, at boligprojektet afleveres til tiden.

Generelt er kvaliteten af byggearbejdet noget, som HD Bolig værner meget omkring. HD Bolig trækker på en stab af de samme lokale håndværkere til alle byggeprojekter. Det er også en måde at sikre, at håndværkerne arbejder ud fra de værdier, som HD Bolig også har.

Et stort plus ved at samarbejde med HD Bolig er også, at de er medlem af Byg Garanti. Det vil sige, at du har en sikkerhed for, at det der bygges, er ordentligt. Du har f.eks. 5 års garanti, når arbejdet på boligen er udført. Derudover er du dækket godt ind, hvis der skulle være fejl og diverse mangler, som skal udbedres. 

Skriv et svar

seventeen − 8 =