Gamborg Byg er et erfarent byggefirma med 30 år i bagagen. De har en ambition om at bygge den perfekte bolig til dig som kunde, derfor er der plads til de individuelle løsninger. Derudover værner byggefirmaet om at levere en høj kvalitet fra starten af byggeprocessen og til, at du har fået udleveret dine nøgler. 

Hvilke løsninger tilbyder Gamborg Byg?

Gamborg Byg har løsningen til dig, som går med overvejelser om at bygge nyt. Byggefirmaet arbejder med at opføre arkitekttegnede boliger, og har indtil nu opført over 700.

I starten af samarbejdet tilbyder de, at du tilknyttes en arkitekt. Her er der mulighed for at forventningsafstemme dine ønsker, behov og idéer til din kommende bolig. Samtidig laves der også en afstemning i forhold det budget, projektet skal holde sig indenfor. 

Med den erfaring Gamborg Byg har, kan du få god sparring og input til løsninger, som du måske ikke selv havde tænkt på. Gamborg Byg har nemlig styr på alle de detaljer, der skal tænkes i et nybyggeri. Det gælder også i forhold til valget af materialer, der kan vælges. 

Gamborg Byg tilbyder også, at du kan se deres udstillingshuse. Det er en god mulighed for at få inspiration men også at se forskellige løsninger, du måske ikke selv havde tænkt på. 

Hvis du selv har en byggegrund, hvor du ønsker, at boligen skal opføres, så er det selvfølgelig en mulighed. Men hvis du omvendt ønsker at købe en byggegrund gennem Gamborg Byg, så har de også forskellige byggegrunde til salg. 

Der er mange praktiske ting, der skal falde på plads, når et hus skal bygges. Du behøver heldigvis ikke stå for dette, da Gamborg Byg både tager sig af alt fra byggeansøgninger, at tegne de forsikringer der er nødvendige, jordbundsundersøgelser med mere. 

Før du får overleveret boligen, kan du forvente, at Gamborg Byg gennemgår den med dig. Det er en måde, du også er med til at sikre, at alle løsninger er, som de skal være – og som aftalt. Derudover tilbyder Gamborg Byg også, at der laves et kvalitetstjek, når du har boet i det nye hus i hhv. 1 år og 3 år. Hvis der mod dine forventninger skulle være fejl, der skal udbedres, er det noget, Gamborg Byg tager sig af.

Det specielle ved Gamborg Byg

For Gamborg Byg er det vigtigt at være en samarbejdspartner, du har 100 % troværdighed til. Derfor vil du som kunde også opleve, at samarbejdet med dig både afspejler respekt og at Gamborg Byg som virksomhed bygger på gensidig tillid.

Som et eksempel på, at de holder hvad de lover, så skal du ikke bekymre dig om ekstraudgifter. Den pris der er fastsat fra start, er også den, du skal betale. Der er derfor ingen ubehagelige overraskelser under byggeprocessen, eller når du får overleveret boligen. 

Skriv et svar

fourteen − 12 =