Hvis du går og drømmer om at bygge et nyt sommerhus, eller udskifte det gamle, skal du vælge Fynske Fritidshuse. Her får du Danmarks billigste arkitekttegnede fritidshuse.

Hvis du derfor ejer en grund, hvor du ønsker at skabe rammerne for gode oplevelser, skal du vælge at bygge dit fritidshus gennem Fynske Fritidshuse. 

Fynske Fritidshuse har gjort det nemt for dig. Du kan vælge mellem 10 forskellige designs, hvor der er taget hensyn til forskellige stilarter, så der er noget for enhver smag.

Her kan du vælge mellem forskellige størrelser fra 79 m2 til 125 m2. Alt efter hvor meget plads du har behov for i dit fritidshus, kan du vælge efter behov og ønske.

Til en pris fra bare 918.800 kr., kan du forvente at få bygget et fritidshus kun bestående af kvalitetsmaterialer. 

Hvilke løsninger tilbyder Fynske Fritidshuse?

Fynske Fritidshuse har mere end 25 års erfaring med at bygge nye fritidshuse af træ. Her kan du forvente at få et fritidshus, som er designet med fokus på at udnytte hver en kvadratmeter. Det giver dig følelsen af, at fritidshuset er større end det er. 

Uanset hvilket fritidshus du vælger ud af 10 forskellige valgmuligheder, er du sikret en løsning, der giver dig en god atmosfære. Der er højt til loftet, store vinduespartier som giver et godt lysindfald og et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen som par og familie. Du har derfor de perfekte rammer for at hygge med dem du holder af og trække stikket fra hverdagens stress. 

Fynske Fritidshuse hjælper dig også, hvis du overvejer at nedrive dit gamle sommerhus for at bygge et nyt. I dette tilfælde kan du få ærlig og professionel sparring omkring, hvordan du kommer i mål med dine ønsker, hvad det vil koste, samt hvad det vil tage af tid. Med 25 års erfaring med opførsel af træhuse, kan du forvente et realistisk prisestimat og tidshorisont for opgaven. 

Det specielle ved Fynske Fritidshuse

En af de primære grunde til, at du skal overveje Fynske Fritidshuse til at realisere din drøm om et lækkert sommerhus er, at du får en af Danmarks billigste priser.

Det er ikke ensbetydende med et kompromis i materialerne, da der kun bliver bygget med materialer af høj kvalitet. Det gør kun prisen mere attraktiv, da du får leveret et solidt resultat i kvalitetsmaterialer, som du kan nyde i mange årtier. 

Hos Fynske Fritidshuse taler du med ejeren Lars Nørgaard, som har bygget parcelhuse og fritidshuse i mere end 25 år. Her er det Lars, som du laver en aftale med, som står som projektleder på byggepladsen, samt ham du får afleveret nøglerne af, når fritidshuset står færdigt. Denne tryghed vil du også se i betalingen, da du kun betaler i rater, efter arbejdet er udført, og du er tilfreds med resultaterne. 

Skriv et svar

17 + three =