Unikke boliger hvor grønne løsninger er tænkt ind byggeprojekterne, er et af kendetegnene ved et samarbejde med Future House. 

Hvilke løsninger tilbyder Future House?

Du har flere løsninger at vælge mellem, når du hyrer Future House. Du kan vælge at få bygget et nøglefærdigt hus. Det betyder selvfølgelig, at det er helt indflytningsklart til dig. 

Du kan også vælge den løsning, at Future House bygger et råhus til dig. Det vil sige, at du får leveret hele den ydre skal af huset, men uden beklædning. Kunden der vælger denne løsning, er typisk selv håndværker eller en erfaren gør-det-selv-kvinde/mand. Løsningen med et råhus inkluderer altså også, at du selv er med til at bygge huset færdigt. 

Flere og flere familier ønsker unikke løsninger, der passer lige præcis til jeres behov og livsstil. Det afspejler sig også i løsningerne hos Future House. Alle løsninger hos Future House er arkitekttegnede. Det sikrer dig også, at du får en skræddersyet løsning, der lever op til alle dine ønsker.

Firmaet går generelt meget op i, at løsningerne tilpasses dig, så du ikke skal gå på kompromis og stille dig tilfreds med de begrænsede løsninger, som f.eks. kan følge med et typehus.  

Det specielle ved Future House

Det bæredygtige byggeri er i højsædet hos Future House. Du har derfor alle muligheder for at skabe et byggeri, som belaster miljøet mindst mulige i det lange løb. Future House bygger lavenergihuse, der både tager hensyn til miljøet, din sundhed i boligen og ikke mindst din økonomi. Alle tre aspekter kan nemlig gå hånd i hånd, når du bygger med dette firma. 

Brugen af kvalitetsmaterialer er et andet kendetegn ved Future House. I praksis vil det sige, at der bruges produkter i byggeprojektet, som er anerkendte og ikke mindst gennemtestede.

Alle materialerne der bruges, er samtidig langtidsholdbare og skaber et lavt behov for vedligeholdelse. Oveni det har materialerne selvfølgelig en høj æstetik, så du ikke skal gå på kompromis med udseendet på din nye drømmebolig.

Den trygge bryggeproces er også noget, der vægtes højt hos Future House. Derfor har de ekstra fokus på, at du kan følge godt med hele vejen. Som noget ekstra betryggende så har du muligheden for at trække på Future House, selv efter du har overtaget din bolig. De slipper dig derfor heller ikke helt, selvom du er flyttet ind, og projektet er afsluttet. 

Future House har siden 2010 arbejdet på at designe og bygge unikke og bæredygtige boliger. Som noget særligt vandt de i 2011 prisen for Danmarks tætteste hus. I 2016 var de i top-3, da der skulle nomineres firmaer til “et af Danmarks tre mest innovative huse”. Det var en nominering, der blev tildelt af Danske Boligarkitekter. 

Skriv et svar

ten + seven =