Når de specifikke ønsker skal være i højsædet i et nybyggeri, er Flexbolig et godt match. Flexbolig arbejder med arkitekttegnede løsninger for dig, der vil bygge din drømmebolig. Som firmanavnet også antyder, er fleksibilitet er nøgleord i et samarbejde med Flexbolig.

Hvilke løsninger tilbyder Flexbolig?

Når du vil sætte gang i et nybyggeri, kan Flexbolig hjælpe dig godt fra start. De tilbyder arkitekttegnede boliger og tilbygninger, som nogle af deres primære løsninger. I et samarbejde med Flexbolig får du langt fra et standardiseret typehus.

I stedet er det dine boligdrømme, de hellere vil have i fokus. Det betyder også, at der kan bygges ud fra de rammer, du drømmer om. I denne proces tilbyder Flexbolig samtidig arkitekt- og ingeniørbistand.

Som en af løsningerne ved Flexbolig, kan du også selv være med til at færdiggøre boligen. Det vil sige, at du vælger en medbyg-løsning frem for, at det er Flexbolig, der sørger for, at huset er komplet indflytningsklart. Det kan være et ideelt valg for dig, der selv er tømrer, eller måske er en garvet gør-det-selv-mand/kvinde.

Som en del af nybyggerløsningen hos Flexbolig, skal du selv have den byggegrund, der skal arbejdes på. Udover det så kan Flexbolig hjælpe med at stå for mere eller mindre resten herfra. Det gælder alt fra jordbundsanalyser af den grund, der skal bygges på. Det gælder entrepriseforsikring under byggeprojektet, hjælp til materialevalg og meget mere.

Hvis du kunne være interesseret i et opstartsmøde med Flexbolig, så tilbyder de en “hus snak”, hvor de besøger dig, og kan fortælle mere om løsningerne, du kan få ved dem.

Det specielle ved Flexbolig

Noget af det som især kendetegner Flexbolig, er deres ekstra fokus på god rådgivning og kundeservice. Der sørges altid for, at du som kunde har ekstra godt indblik i, hvordan byggeprocessen er undervejs. På den måde kan du også have mere ro i maven under hele forløbet, da du ved, hvad næste skridt hele tiden er. 

En anden ting som også er vægtet højt ved Flexbolig er at levere arbejde af høj kvalitet. For at sikre dette mål har de blandt andet indgået et fast samarbejde med håndværkere, der bruges til deres projekter. Derudover er underleverandørerne også nogle, der er valgt ud fra, at de kan levere de høje standarder, som stemmer overens med de krav, Flexbolig selv sætter. 

Lave omkostninger er også et andet punkt, som Flexbolig slår på. Og de forsøger bedst muligt at bygge helt nye boliger, hvor kvadratmeterprisen lyder på 10.000 kr./m2. Prisen vil naturligvis altid afhænge af det enkelte byggeri og de forskellige krav, der er dertil. 

Skriv et svar

6 + 16 =