Hvis dine boligdrømme inkluderer et arkitekttegnet og individuelt hus, så er FBA Huse lige dit match. De sidste 45 har de tegnet og opført boliger, og med et ekstra øje for detaljerne og at udførelsen i alle projekter er i top. 

Hvilke løsninger tilbyder FBA Huse?

Hos FBA Huse får du lige den assistance, du skal bruge, hvad end der skal bygges enfamilieboliger, rækkehuse, villaer, andelsboliger eller hvis der skal laves en tilbygning eller ombygning. FBA Huse arbejder med byggeprojekter i flere forskellige stilarter. Det gælder alt fra Nordic-huse, funkishuse, gårdhavehuse længe-, knæk-, og vinkelhuse og 2-planshuse. 

Uanset projektet og boligtypen de skal hjælpe dig i mål med, så tilpasses byggeprojektet til de krav, behov og ønsker, du måtte have til det nye hjem, der skal bygges. I sidste ende har FBA Huse altid fokus på de boligdrømme, du gerne vil have realiseret. Når dit hus skal tegnes, får du f.eks. kyndig vejledning og rådgivning af den arkitekt, du tilknyttes. 

FBA Huse tilbyder forskellige løsninger, når det kommer til den grund, der skal bygges på. Du kan både vælge at købe en byggegrund gennem FBA Huse, men du kan selvfølgelig også selv stå for at finde byggegrunden. Skulle du have en grund, hvor der er et eksisterende hus på, som først skal rives ned, kan det også være en løsning.  

En løsning ved FBA Huse er også, at du kan besøge deres udstillingshuse for at finde inspiration. Dem har du mulighed for at besøge løbende. Og skulle du forelske dig i et af deres udstillingshuse, har de løbende udvalgte boliger til salg.

Det betyder selvfølgelig også, at du kan springe hele byggeprocessen over og flytte hurtigere ind i en bolig, som stadig er helt ny. Det kan være ideelt for dig, som måske har fundet den perfekte beliggenhed, men gerne vil erstatte boligen med en helt ny. 

Det specielle ved FBA Huse

Byggeprojekter hvor kvaliteten er i top er en af mærkesagerne hos FBA Huse. Af den grund har de også valgt, at det er deres egne håndværkere, der sættes på alle opgaver. Derudover har de et samarbejde med faste samarbejdspartnere. Kombinationen af disse to ting er med til at sikre en vis standard og kvalitet af det udførte arbejde. 

Kundeservice og gode processer er generelt også af høj prioritet, når du samarbejder med FBA Huse. Derfor sørger de også for, at der er et klar byggeforløb, du kan følge med i. Ca. 14 dage før du flytter ind, laves der en komplet gennemgang af eventuelle fejl og mangler. Disse udbedres selvfølgelig. 

Skriv et svar

two × three =