Fleksibilitet, effektivitet og æstetik er nogle af nøgleordene hos ET Hus, som bygger arkitekttegnede huse. Byggestilen hos ET Hus er kendetegnet ved at være skandinavisk og moderne – men selvfølgelig hvor hvert byggeprojekt tilpasses efter dine ønsker til din drømmebolig. Du har derfor rig mulighed for at starte dit nybyggeri gennem ET Hus.

Hvilke løsninger tilbyder ET Hus?

ET Hus har særlig erfaring med arkitekttegnede huse. Den røde tråd i alle byggeprojekter er den skandinaviske og enkle stil, som går igen. Du har derfor rig mulighed for at bygge en bolig, der passer ind i en af tidens stærke boligtrends. 

Når du bruger ET Hus som samarbejdspartner, kan du bruge deres grundplaner som udgangspunkt for den bolig, du ønsker. Det er selvfølgelig helt op til dig. Uanset hvad dit udgangspunkt er, får du tilknyttet en arkitekt, som hjælper med at lave boligens plantegning. På den måde kan boligen komme til at opfylde de ønsker og behov, du har til den bolig, du skal flytte ind i. 

Visse byggefirmaer arbejder primært med etplanshuse. Det er ikke tilfældet hos ET Hus. Her kan du både vælge at bygge i 1 plan eller 2 plan, alt efter hvad du måtte foretrække.

Der følger mange forskellige løsninger med, når ET Hus står for hele byggeprocessen. Der følger blandt andet entrepriseforsikring med, så byggeriet er dækket ind, hvis der skulle opstå skader.

Hele grunden ryddes komplet, før du flytter ind, der medfølger en komplet hårde hvidevarer pakke med, italienske fliser til bad og bryggers og meget mere. Som du nok kan fornemme, så er det den komplette pakke, du køber dig ind på, når ET Hus står for at bygge din bolig.  

Det specielle ved ET Hus

Effektivitet er en af de kvaliteter, der kendetegner byggeprocessen ved ET Hus. De arbejder nemlig ud fra typehus-tankegangen, hvilket betyder, at dit hus kan stå færdigt på 20 uger.  

Der er i den grad fokus på den gode byggeproces ved ET Hus. Derfor sørger de også for, at du får din egen kontaktperson tilknyttet under hele forløbet. Derudover sætter de deres egne håndværkere på opgaven. På den måde kan du forvente, at der leveres det bedst mulige resultat, som også lever op til dine forventninger. 

For ET Hus spiller det en stor rolle, at du føler dig tryg i samarbejdet med dem. Derfor har de også allieret sig med Interplan A/S, som er et byggefirma, der har 20 års erfaring i bagagen. Det sætter også en vis standard for de løsninger og det håndværk der leveres.

De håndværksmæssige løsninger er ofte nogle, som nybyggere har i baghovedet, når de vælger at bygge fra bunden – med ET Hus kommer du dog trygt fra start til slut, så du kan bo i drømmeboligen i mange år frem – og hvor alle løsninger er udført i en høj kvalitet. 

Skriv et svar

15 + 12 =