Danabyg Energihuse kan levere forskellige arkitekttegnede løsninger, når du vil bygge nyt. Det gælder især boliger i træ, som er en af spidskompetencerne hos byggefirmaet. Hvis du samtidig ønsker et lavenergihus eller energihus, så har du fundet det helt rette match. 

Hvilke løsninger tilbyder Danabyg Energihuse?

Arkitekttegnede huse i træ er et af specialerne hos Danabyg Energihuse. Hvis du alternativt foretrækker et træhus, men hvor facaden er pudset eller med mursten, kan det også lade sig gøre. Alle boliger bygges op ud fra de drømme, ønsker og input du har til den bolig, du gerne vil bygge. Danabyg Energihuse søger derfor også for, at du tilknyttes deres arkitekt, som er med til at omsætte dine tanker til faktiske plantegninger. 

Som et alternativ til et arkitekttegnet hus, tilbyder Danabyg Energihuse også kampagnehuse. Her får du en løsning, hvor der er mere faste rammer hvad angår prisen og størrelsen på huset. Du har selvfølgelig stadig fleksibilitet til at påvirke indretningen af boligen. 

Uanset om du ønsker et kampagnehus eller et arkitekttegnet hus, så får du leveret et bæredygtigt byggeri. Det bruges f.eks. miljøvenligt træ og ikke mindst materialer der generelt er miljøvenlige.  Det er både med til at danne rammerne for en bæredygtig bolig, og en bolig der har et godt og sundt indeklima. 

Det specielle ved Danabyg Energihuse

Et af de punkter som Danabyg Energihuse særligt arbejder med, er bæredygtige boliger. Det ser du ved, at de arbejder med energihuse. For at være helt præcis er lavenergihuset den form for energihus, som Danabyg Energihuse har mest i fokus. Du får derfor overleveret en bolig, hvor dine udgifter til varme er i den meget lave ende. Samtidig bliver der ikke et stort behov for at lufte ud, da det tilhørende ventilationssystem sørger for at skifte luften løbende. 

En anden særlig ting ved Danabyg Energihuse er, at de opfører træhuse, hvor risikoen for skimmelsvamp og fugtskader er minimale. Det skyldes også måden, de arbejder på. Eksempelvis samles boligens elementer indendørs, før projektet sættes i gang. Det har en betydning for træet, da det kun får en fugtighed, der rammer 13 %. Når din bolig er klar til at blive opført, så gøres det samtidig indenfor 1-2 dage, da det også minimerer risikoen for en fugtskade.

Danabyg Energihuse har et ekstra fokus på den gode service. Derfor kan du også nyde godt af, at de er medlem af Byg Garanti. Det er nemlig en ekstra garant for, at du er dækket godt ind, hvis der skulle opstå fejl eller mangler i din bolig. I disse tilfælde er du ca. dækket ind med op til 100.000 kr. 

Skriv et svar

three × 2 =