Classic Dream House er et godt match, når der skal vækkes liv til drømmeboligen. Siden 2006 har Classic Dream House opført nybyggede og arkitekttegnede huse med masser af sjæl i samarbejde med deres kunder. Som kunde vil du opleve, at service og kvalitetsløsninger er høje prioriteter. 

Hvilke løsninger tilbyder Classic Dream House?

Hvis du allerede har en byggegrund, så kan Classic Dream House assistere dig med at få bygget dit nye hjem. De tilbyder byggeprojekter i mange forskellige stilarter. Det gælder alt fra funkishuse, murermestervillaer, palæer og specialhuse. Der er derfor rig mulighed for, at du kan udfolde alle de boligønsker og idéer, du måtte have til et nybyggeri. Du er nemlig helt inde over de plantegninger, der tegnes, og de forskellige løsninger der laves.

Kendetegnet ved processen hos Classic Dream House er, at du får arkitekttegnet din bolig. Du kan derfor forvente et byggefirma, hvor dine ønsker til boligen er det, der er i fokus. Det giver også plads til, at du kan komme i mål med et specialtegnet hus, som du ikke nødvendigvis ser andre steder. Som prikken over i’et tilbyder de 3D-tegninger, så du kan få en virtuel rundvisning af dit kommende hus. 

Når det kommer til at vælge materialer til din bolig, så tilbyder Classic Dream House, at du kan besøge deres showroom. Her kan du få en ekstra god fornemmelse af, hvad du er til, og hvad der vil fungere i din nye bolig. Det gælder alt fra trægulve, klinker, tegl, mursten, blandingsbatterier og meget mere. 

Som en ekstra fordel ved at være kunde hos Classic Dream House, kan du hente gode råd på deres hjemmeside. Her gør de dig ekstra opmærksom på de overvejelser, du kan gøre dig, før du starter op med dit byggeprojekt. 

Det specielle ved Classic Dream House

Når du indgår et samarbejde med Classic Dream House, gør de meget ud af, at du skal informeres godt under hele forløbet. Derfor er det også en høj prioritet at gøre det tydeligt, hvad de forskellige trin er undervejs i byggeprocessen.

1-2 uger før du overtager din bolig, kommer du også til at gennemgå boligen med Classic Dream House. Her er der mulighed for, at potentielle fejl og mangler kan spottes og udbedres, før du flytter ind. 

For at sikre den gode kundeoplevelse og ikke mindst projekter af høj kvalitet, så tager Classic Dream House kun et begrænset antal projekter ind årligt. For at være helt præcis, mellem 15-20 huse årligt. Du kan derfor også forvente, at du ender ud med det bedst mulige produkt, når du bygger med Classic Dream House. 

Skriv et svar

2 × 3 =