Christian Panbo er et byggefirma, der har mere end 60 års erfaring med at fremstille træhuse i bjælker, hvor kvaliteten er skyhøj. Det er en familievirksomhed, hvorfor det helt naturligt har lagt i Christians DNA at skulle overtage byggefirmaet efter sin far.

Christian Panbo er et byggefirma, der sætter en stor ære i deres håndværk, hvorfor kun det perfekte resultat er godt nok for deres kunder. Der er derfor øget kvalitetssikring og kontrol under alle processerne, for at levere et resultat, som deres kunder kan nyde godt i mange årtier frem. 

Christian Panbo bygger kun træhuse i økologisk grantræ fra Nordsverige. Det er nøje udvalgt, da det er stærke bjælker, som egner sig godt til det klima, vind og vejr vi har i Danmark. 

Hvilke løsninger tilbyder Christian Panbo? 

Går du og drømmer om en ny bolig, som skal danne rammerne for din familie? Et sted hvor I som familie kan slå rødder og skabe de gode minder og oplevelser? Så bør du overveje Christian Panbo til at opføre din drømmebolig.

Christian Panbo kan både hjælpe med at opføre helårshuse og fritidshuse af træ. De er specialiseret i at anvende bjælker eller andre typer af træbeklædninger på en ejendom. Her er fordelen ved at vælge Christian Panbo frem for de andre byggefirmaer, at de kan hjælpe med at præsentere de mange fantastiske muligheder, træbeklædning kan give ens bolig. 

Når du vælger at bygge din drømmebolig eller sommerhus gennem Christian Panbo, siger du samtidig ja til en miljøvenlig løsning. I de løsninger du får præsenteret gennem Christian Panbo, er der taget højde for, at der er omtanke for naturens ressourcer, og hvordan du udleder mindst mulig forurening, når dit drømmehus skal bygges.

I den forbindelse anvender Christian Panbo f.eks. økologisk grantræ, som blandt andet minimerer de udfordringer det kan give, hvis man har allergi og astma. 

Det specielle ved at vælge Christian Panbo

En af de store fordele ved at vælge Christian Panbo, frem for nogle af de andre byggefirmaer, er at de slår et særligt slag for at skåne miljøet. De har derfor specialiseret sig i bæredygtige og grønne løsninger, som du kan vælge til og fra, og uden at det kræver ekstra investeringer. Det er tiltænkt som en naturlig del af byggeløsningen, da klimaet fortjener en bedre løsning som tilgodeser de kommende generationer. 

Christian Panbo tilbyder helt ekstraordinært at levere allergivenlige huse med åndbare vægkonstruktioner og naturlige træfiberisoleringer. Det vil betyde, at din drømmebolig bliver opført med CO2-neutral træbeklædning. 

Hvis du derudover ønsker en løsning, hvor regnvandet kan genbruges, eller ud ønsker en naturlig udluftning med varmegenvinding, kan Christian Panbo også fremlægge forskellige muligheder for dette. Dermed får du en drømmebolig med et minimal energi- og vandforbrug. Det sparer dig både penge på den daglige drift og giver et sundere indeklima for din familie.

Skriv et svar

three × 5 =