Centrum Huse har været et af de foretrukne byggefirmaer for jyske familier i snart mere end 34 år. Her har de gennem de seneste 34 år leveret mere end 350 boliger af forskellige stilarter og designs til tilfredse kunder, som den dag i dag stadig nyder godt af Centrum Huses solide håndværk.

Fælles for alle boliger er, at de er blevet opført efter samme høje standarder og kvaliteter, hvorfor de stadig fremstår flotte og solide den dag i dag. 

Hvilke løsninger tilbyder Centrum Huse? 

Hos Centrum Huse arbejdes der med arkitekttegnede huse og individuelle huse, hvor du kan få designet og opført dit eget drømmehus helt fra bunden. Og du må siges at være i gode hænder, når opgaven overlades til dette byggefirma. For Centrum Huse handler det ikke kun at bygge et hus med vægge, gulve og lofter, men at skabe de bedste rammer for, at din familie kan vokse op i trygge og sunde rammer. 

Hos Centrum Huse går de ikke på kompromis med kvaliteten af deres håndværk. Det afspejler sig allerede i rådgivningsprocessen, hvor du får en ærlig præsentation af dine muligheder for at skabe de bedste rammer for din familie. Byggefirmaet gør meget ud af, at aftaler skræddersyes efter de ønsker og behov, som du måtte have til din drømmebolig. De har også fokus på en ærlig og god dialog både før, under og efter boligen er opført. 

Når du derfor vælger Centrum Huse til at bygge din drømmebolig, kan du forvente en byggerådgiver, der er med dig gennem hele processen. De er helt indstillet på, at alle familier har forskellige ønsker og behov til deres drømmebolig. Derfor er Centrum Huse lydhøre over de specifikke ønsker og ideer, som du italesætter. 

Det specielle ved Centrum Huse

For Centrum Huse er kvalitet og ærlig deres mantra. Du vil derfor kunne forvente, at de måler deres succesrate ud fra, hvor tilfreds du er med resultat. De sætter en stor ære i deres håndværk, hvorfor de konstant udvikler deres håndværk år til år – nu på år 34. 

Hos Centrum Huse kan du få hjælp til at bygge en ny bolig fra Aalborg og ned over Thy. Helt ned til den anden side af Vejle. Også selvom de primært opererer i Midtjylland. 

Centrum Huse har siden 1986 skabt et godt omdømme med tilfredse kunder. Her har de hjulpet hundredvis af familier med at realisere deres boligdrømme. Den høje kundetilfredshed hos Centrum Huse stammer også fra, at det er et byggefirma der er kendt for at strække sig længere end andre byggefirmaer, for at gøre kundernes store drømme til virkelighed. 

Skriv et svar

2 + 8 =