Hvis du gerne vil i mål med et nybygget og arkitekttegnet hus, så kan Byggefirmaet Mastrup assistere dig. Det familieejede byggefirma har gennem de sidste 50 år arbejdet med diverse bygge- og tømreropgaver. Kvalitet og gode løsninger er i højsædet, og du kan forvente et solidt håndværk, når du bygger med Byggefirmaet Mastrup.  

Hvilke løsninger tilbyder Byggefirmaet Mastrup?

Generelt så tilbyder Byggefirmaet Mastrup løsninger til både private og det offentlige. Starter vi med private, kan de hjælpe dig i mål, som selv vil bygge nyt. Byggefirmaet Mastrup tilbyder totalentreprise på alt fra typehuse, enfamiliehuse, parcelhuse, sommerhuse og fritidshuse.

De tager sig derfor af alle de processer, der løber fra start og til, at du får udleveret dine nøgler. Du skal dog være opmærksom på, at du selv skal have grunden til det projekt, der skal sættes i gang. 

Uanset hvilket nybyggeri du ønsker at starte, kan du få hjælp til plantegninger gennem den arkitekt, de har tilknyttet. Det giver dig muligheden for at tilpasse boligen, så den passer præcis til din livsstil og ønsker. Du kan omvendt også hyre Byggefirmaet Mastrup, selv hvis du allerede har plantegninger, du ønsker at gå med.

Økonomien har meget at sige i ethvert byggeprojekt. Det har Byggefirmaet Mastrup også fuld forståelse for. Derfor er en fast del af deres løsninger, at der sættes en fast pris, som holder. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om ekstraudgifter undervejs. Derudover skal du først betale for din bolig, når den er helt indflytningsklar.

Du kan selvfølgelig også blive assisteret af firmaet til en lang række tømreropgaver og byggeopgaver. Det gælder alt fra tilbygninger, ombygninger, renoveringer og meget mere.

Det specielle ved Byggefirmaet Mastrup

Som nybygger spiller byggefirmaet en stor rolle i forhold til den oplevelse, du har både før og efter du har fået din bolig. Det er heldigvis også noget, Byggefirmaet Mastrup er helt klar over.

Udover at de gør dig til en stor medspiller undervejs, så er de medlem af både Byg Garanti og Dansk Byggeri. Det vil sige, at har en vis sikkerhed for det arbejde, der laves. Hvis der skulle opstå fejl og mangler, så er du dækket ind. 

En anden ting som Byggefirmaet Mastrup sørger for er, at der er god inspiration at hente, før du sætter din byggeproces i gang. Derfor tilbyder de også, at du kan komme til åbent hus på tidligere projekter. Det kan give dig en fornemmelse af, hvordan kvaliteten af deres arbejde er, og du kan se den stil, de før har bygget i.

Skriv et svar

5 × one =