Hvis du går med tanker om at bygge nyt, er der god grund til, at du allierer dig med Bülow Huse. Du kommer i hænderne på et byggefirma der siden 1975 har realiseret adskillige nybyggeres boligdrømme. Hvis et eksklusivt og arkitekttegnet hus derfor også matcher med dine ønsker, er Bülow Huse de rette at gå til 

Hvilke løsninger tilbyder Bülow Huse?

Enfamiliehuse, dobbelthuse, funkisvillaer, længehuse, vinkelhuse, palævillaer m.m., der er arkitekttegnede og designet ud fra jeres ønsker, er en af spidskompetencerne hos Bülow Huse. De har derfor også erfaringen til at bygge mange forskellige boligtyper, som kan passe ind i den smag, du måtte foretrække.

Da Bülow Huse har deres egen tegnestue, betyder det også, at du kan få tilknyttet en dygtig arkitekt til dit boligprojekt. Du har selvfølgelig muligheden for at medbringe egne skitser for plantegninger, hvis du foretrækker, der arbejdes ud fra dem.

Alternativt kan du også vælge nogle af de grundmodeller, Bülow Huse allerede har, som der kan arbejdes ud fra. Som du nok kan fornemme, er der stor fleksibilitet i dit samarbejde med Bülow Huse – og det er helt bevidst. 

Udover plantegninger og byggestil så skal der også vælges materialer til din nye bolig. Bülow Huse tilbyder, at du kan komme på besøg i deres showroom, hvor du kan se et bredt udvalg af materialer, der kan bruges. 

Bülow Huse tilbyder også attraktiv finansiering, som lyder på helt op til 95 %. Derudover skal du først betale for boligen, når den står helt klar til indflytning. Det er noget, der kan give mange boligejere ekstra ro på, da huset kan gennemgås, før betalingen falder.

Uanset hvor du måtte ønske at bygge din bolig, så kan Bülow Huse tilpasse sig derefter. Men hvis du alternativt ønsker, at de skal finde en byggegrund, så er det også en løsning, de tilbyder. 

Det specielle ved Bülow Huse

Den trygge byggeproces er i højsædet hos Bülow Huse. Derfor tilbydes du også 10 års byggeskadeforsikring på den bolig, der bygges. Du kan derfor også være sikker på, at du er godt dækket ind, selv når du bygger nyt. 

Den trygge byggeproces afhænger naturligvis af flere ting. Derfor går Bülow Huse meget op i, at dit hus står indflytningsklart til den aftalte tid. 

Omtanke for miljøet er noget, der i dag er på manges agendaer. Det vil du også opleve hos Bülow Huse, som bygger huse, der er miljørigtige, og som har et energiforbrug, der er lavt. Der betyder, at belastningen på miljøet bliver mindre, og at du kan reducere dine løbende omkostninger på at opvarme boligen.

Skriv et svar

six − 1 =