Hvis du leder efter en af byens mest erfarne og kompetente entreprisevirksomheder i Aarhus og omegn, skal du vælge Box Huse. Box Huse er en del af Box Byg Totalentrepriser ApS.

Det er et byggefirma, der blev stiftet tilbage i 2005 med fokus på at bygge funkisvillaer af høj kvalitet. De har i dag mere end 15 års erfaring med at bygge funkisvillaer med fokus på fremtidens krav om bæredygtighed og design. 

Som en af de få byggevirksomheder, kan du hos Box Huse få bygget en funkisvilla helt fra bunden til samme pris som et typehus. Med den kvalitet de leverer, og med fokus på design, kan du forvente, at ejendomsværdien holder i mange år frem. Få derfor tegnet og bygget din funkisvilla i gode materialer for bare 12.000 kr. m2 inkl. moms. 

Hvilke løsninger tilbyder Box Huse?

Box Huse tilbyder at bygge en funkisvilla efter dine ønsker og idéer. Du kan som udgangspunkt finde inspiration blandt de mange projekter, som de har løst for flere familier i Aarhus og omegn. Her indleder de altid med kompetent rådgivning og sparring i forhold til dine muligheder. 

Hos Box Huse har du som udgangspunkt mulighed for at vælge mellem flere forskellige løsninger. Der er den lette løsning for dig, som drømmer om en funkisvilla, men som bare ønsker at overtage nøglen, når huset er færdigt. Omvendt er der også en medbyg-løsning. 

Det vil sige, at du selv er involveret i byggeprojektet, så du løser nogle af de opgaver, der er forbundet med opførelsen af funkisvillaen. Det er en ideel mulighed, hvis du selv er habil til at svinge hammeren. Derudover vil denne løsning også betyde, at der trækkes omkostninger fra, på det samlede tilbud på din bolig, så du sparer penge.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du forvente en ro og tryghed, når du vælger Box Huse. For dem handler det om have dig i centrum under hele processen. Du vil derfor vide, hvad der løbende bliver lavet, hvornår huset står færdigt, samt hvad det kommer til at koste alt i alt. 

Box Huse sætter også en ære i at give en kompetent rådgivning med fokus på at spare dig penge på de forskellige løsninger, men uden at gå på kompromis med funktionaliteten og kvaliteten af resultatet. 

Det specielle ved Box Huse

Det er ikke usædvanligt, at du kan være i tvivl om, hvilken bolig du ønsker at bygge, når du skal slå rødder. Der er nemlig mange valgmuligheder og løsninger at vælge imellem.

En af de særlige ting ved Box Huse er, at de sætter en ære i at gøre markedet så overskueligt og gennemsigtigt for dig som muligt. Derfor er de meget konkrete i at give dig priser på de forskellige løsninger samt præsentere, hvor du kan spare penge, uden at det påvirker det endelige resultat. 

Skriv et svar

5 × 5 =