Bjælkehuse hjælper hvert år mange danske familier med at realisere deres drømme om et skønt sommerhus. I dag har Bjælkehuse bygget sommerhuse i mere end 20 år, hvorfor de i dag har adgang til kvalitetsmaterialer til attraktive priser. 

Bjælkehuse har gennem årene specialiseret sig i at bygge unikke sommerhuse, som er tegnet og designet af kunderne selv. Hvis du derfor har en klar idé om, hvordan dit sommerhus skal komme til at se ud, eller du har idéer til, hvordan rammerne skal være, kan det være ideelt at kontakte Bjælkehuse.

Her kan du enten træffe stifteren Lars Chrisander eller medejeren Niklas Jakobsen, som begge vil hjælp dig i mål med din store drøm om et unikt sommerhus. 

Hvilke løsninger tilbyder Bjælkehuse?

Når du vælger Bjælkehuse til at bygge dit unikke sommerhus af træ, kan du forvente en høj kvalitet til stærke markedspriser. Hos Bjælkehuse kan du få bygget dit sommerhus præcis som du ønsker. Du behøver dermed ikke at vælge et forudbestemt design men kan sætte dit personlige præg på, hvordan dit sommerhus skal være. 

Du vil blive sat sammen med virksomhedens arkitekt for at designe det komplette sommerhus i samråd med dig. Her vil I sammen sætte de første streger, som bliver rammerne for dit kommende sommerhus. Det betyder dermed også, at du kan få professionel sparring og rådgivning til, hvad der kan lade sig gøre inden for dit budget, og hvordan du får det fulde udbytte af hver en kvadratmeter.  

Hos Bjælkehuse er der ingen begrænsninger for, hvor stort sommerhuset må være, eller hvad der kan lade sig gøre. Det er derfor dine ønsker og budget, der sætter rammerne for, hvad det kan ende med at blive til. I og med at Bjælkehuse specialiseret sig i trækonstruktioner, vil det dog være det gennemgående tema for dit sommerhus. 

Det specielle ved Bjælkehuse

Den helt store fordel ved at vælge Bjælkehuse til at bygge dit nye sommerhus er, at du kan få opført din drømmebolig, uanset om det er et fritidshus eller en helårsbolig. Som navnet måske antyder så er Bjælkehuse derudover specialiseret i at bygge bjælkehuse og træhuse.

Hvis du derfor drømmer om et bæredygtigt sommerhus af materialer, som sparer på naturens ressourcer, er det eneste rigtige at tage kontakt til Bjælkehuse. Her kan du få hjælp til, hvilke løsninger der bidrager til et bedre indeklima og som samtidig også er energivenlige. 

En anden ting du skal notere dig omkring Bjælkehuse er, at de er medlem af Dansk Byggeri, Det betyder, at du er dækket af fonden Byg Garanti. Det vil sige, at hvis der opstår fejl, mangler eller sjusk i forbindelse med byggeprojektet her og nu eller 10 år frem, er du forsikret og dækket ind. Her vil Byg Garanti sikre, at din klage vil blive håndteret med det samme. 

Skriv et svar

twenty − five =