Når der skal bygges en bolig, der skiller sig ud fra mængden, så kommer Arkitekthuset på banen. Gennem de sidste 30 år har Arkitekthuset opført mere end 800 boliger, og de har et stort fokus på, at to byggeprojekter ikke bliver ens. Din nye og unikke drømmebolig behøver derfor ikke være langt væk, når du hyrer Arkitekthuset. 

Hvilke løsninger tilbyder Arkitekthuset?

Det unikke og arkitekttegnede hus er en løsning, Arkitekthuset er særligt kendt for. Og samtidig med at der kan bygges til attraktive priser. Det gælder uanset, om der skal opføres funkishuse, gavlhuse, valmhuse, trempelhuse, patriciervillaer eller sommerhuse.  

Når du arbejder sammen med Arkitekthuset, får du automatisk tilknyttet en arkitekt – og uden at det koster dig noget ekstra. Her har du alle muligheder for, at en fagperson griber alle boldene på de ønsker, idéer og løsninger, du gerne vil have integreret i din nye bolig.

Når du sidder med boligens færdige plantegninger, kan det være at forestille sig, hvordan det endelige resultat bliver. Derfor tilbyder Arkitekthuset også animationsskitser, så du kan se din kommende bolig “vækket til live”. 

Når du har godkendt boligen, er der en række praktiske ting, der skal på plads. Det gælder alt fra at indhente byggetilladelser og til huset har den forsikring, der er påkrævet, mens det bygges. Alt dette er noget, som Arkitekthuset tilbyder at tage hånd om. 

Før din nye bolig overdrages til dig, laver Arkitekthuset altid en gennemgang, hvor de undersøger, om der er detaljer, der skal samles op på eller ting, der skal udbedres. Alt dette kommer der selvfølgelig styr på, før du overtager din bolig.

Som en del af din løsning ved Arkitekthuset, tilbyder de to forskellige serviceeftersyn. Det første sker 1 år efter, du har overtaget huset, og det andet efter 5 år. Formålet med disse eftersyn er at sikre, at du stadig er tilfreds med at bo i boligen.

Det specielle ved Arkitekthuset

Arkitekthuset har specialiseret sig i at bygge unikke huse. Det har den fordel, og at de er med til at skabe boliger med en høj gensalgsværdi. Det er især noget, som flere og flere boligejere også efterspørger, da det har en betydning, hvis boligen engang skal sælges videre.

Den gode kundeoplevelse er også i højsædet, når du vælger Arkitekthuset. Derfor sørger de også for, at dit hus overdrages til tiden, og at budgettet der er aftalt, holder stik. Når der snakkes om den gode kundeoplevelse, har de gjort det nemt for dig at følge med i hele byggeprocessen. De vil derfor guide dig gennem de forskellige trin, der er planlagt, så du har en finger på pulsen ift., hvordan processen skrider frem.

Skriv et svar

eleven + one =