Det er den arkitekttegnede og individuelle bolig, der er i fokus, når du bygger med Andersen Byggefirma. Når du vælger dette firma til at realisere dit byggeprojekt, kan du forvente en konkurrencedygtig pris, en kompetent og erfaren håndværker samt en tydelig og god kommunikation under hele forløbet. 

Hvilke løsninger tilbyder Andersen Byggefirma?

Hos Andersen Byggefirma tilbyder de at bygge dit arkitekttegnede drømmehus helt fra bunden. Alternativt kan du også vælge et af de arkitekttegnede typehuse eller funkishuse i deres udvalg. Uanset hvilken løsning du vælger, vil der være mulighed for at tilpasse og tilføje de ønsker, som du måtte have. 

Du er i høj grad inddraget, når arkitekten tegner den første streg, som skal være med til at danne rammerne for jeres hjem de næste mange årtier. Hos Andersen Byggefirma bygger de ikke bare et hus med vægge og tag over hovedet. De har en passion for at skabe de bedste og mest trygge rammer for, at man som familie kan slå rødder. Derfor lytter de til dine ønsker og idéer om, hvordan din drømmebolig skal ende med at se ud. 

Andersen Byggefirma ved at det at bygge sit nye hus, er et af livets største beslutninger, hvorfor de sikrer sig en tæt dialog med dig både før, under og efter forløbet. Det er måske også grunden til at, de har nogle af branchens mest tilfredse kunder. 

For at sikre det bedste resultat går de ikke på kompromis med deres håndværk eller de materialer, der bliver anvendt til at opføre din drømmebolig. I alle løsninger ved Andersen Byggefirma kan du forvente, at det kun er materialer af allerhøjeste kvalitet, som bruges til din drømmebolig. Du vil derfor kunne forvente et solidt resultat, som du kan nyde godt af i mange årtier frem. 

Det specielle ved at vælge Andersen Byggefirma

Andersen Byggefirma blev stiftet tilbage i 2003 af tømrermester Kim Andersen, som også er indehaver af virksomheden i dag. Når du vælger Andersen Byggefirma til en byggeopgave, kan du forvente en høj kvalitet af det udførte arbejde. De sætter en store ære i deres solide håndværk og høje faglighed. De har gennem de seneste 17 år realiseret flere byggeprojekter i Østjylland. Her har langt størstedelen af opgaverne kommet fra tilfredse kunder, som har anbefalet virksomheden videre til andre. 

Hvis du går med tanken om at bygge din drømmebolig på en grund i Østjylland, er der flere gode grunde til, hvorfor du skal vælge Andersen Byggefirma. Først og fremmest kan de fleste være bekymret for byggesjusk, eller om byggefirmaet eksisterer under hele byggeprocessen. Her kan du velvidende om at Andersen Byggefirma har den højeste kreditværdighed på AAA, føle dig tryg under hele processen. Med over 17 års erfaring og den højeste kreditværdighed, kan du blive hjulpet godt i mål med din drømmebolig. 

Skriv et svar

11 − 2 =