Er du i tvivl om, hvilket byggefirma du skal vælge blandt de mange forskellige i Sønderjylland, bør du kraftigt overveje Alterna Huse.

Det er et byggefirma der er kendt for solide løsninger og attraktive priser, når det kommer til typehuse. De efterlever derfor det man på godt dansk kalder “Sønderjysk ordentlighed”. 

Hvilke løsninger tilbyder Alterna Huse?

Med mere end 40 års erfaring med nybyggede typehuse og utallige tilbygninger, kan du her få hjælp til at realisere din drømmebolig. Det er uanset, om der skal bygges et knækhus, vinkelhus, længehus, funkishus eller andre af de mest gængse typehuse.

Atlerna Huse sætter en store ære i deres arbejde, hvorfor du kan forvente, at kun et perfekt resultat er godt nok. Der bliver derfor stillet høje standarder og krav til, hvordan hvert element skal bygges, så de kan levere et resultat, som du kan nyde godt af i mange årtier. 

Uanset om du har en klar ide og forestilling om, hvordan din drømmebolig skal være eller ej, kan du med fordel tage kontakt til Alterna Huse. Firmaet har stillet deres mest kompetente byggerådgiver til rådighed for, at du kan få afklaret de spørgsmål, som du måtte have.

Hvis du allerede har en klar ide omkring, hvad du ønsker at få bygget, kan du også få nye øjne på byggeprojektet. Det kan særligt være en fordel, hvis der er penge at spare på andre løsninger, som giver samme funktionalitet eller, hvis der er noget, som du kan skære fra, uden at det vil have en stor betydning for det endelige resultat. 

Når I er blevet enige om den endelige aftale, kan du forvente højt kvalificerede håndværkere til at løse byggeprojektet. Hos Alterna Huse er intet overladt til tilfældighederne. Der er derfor inkluderet ekstra kontrol og kvalitetssikring for at det arbejde der bliver lavet, bliver gjort ordentligt og med en flot finish.  

Det specielle ved Alterna Huse

Alterna Huse er et familieejet byggefirma, der skaber trygge og sunde rammer for nye familieboliger. Byggefirmaet blev stiftet tilbage i 1979, hvor de har en mission om at arbejde med nybyggeri og tilbygninger i hele Sønderjylland. I dag har de haft en finger med i en række arkitekttegnede kvalitetshuse, som i dag stadig står i gode stande rundt i det meste af Sønderjylland. 

Den helt store fordel ved at vælge Alterna Huse er, at du allierer dig med et byggefirma med et godt værdisæt. For Alterna Huse er tillid, nærvær og godt håndværk nøgleordene for deres forretning. Det kan også være grunden til, at de er en af de byggefirmaer der har den største kundetilfredshed i Sønderjylland. 

Hvis du derfor overvejer at bygge et nyt typehus eller dit eget personlige hus, bør du tage kontakt til Alterna Huse. De kan tilbyde dig kompetent rådgivning om processerne herfra, og ikke mindst hjælpe dig med at skabe et trygt hjem til dig og din familie. 

Skriv et svar

1 × 3 =