Når du vil være sikker på, at du får det bedste byggeri, så er Ah Huse en god kandidat. Byggefirmaet har rødder tilbage til 2003, og har den erfaring du kunne ønske dig, når der skal bygges nyt. Ah Huse har specialiseret sig i typehuse, men selvfølgelig så boligen matcher dine behov. 

Hvilke løsninger tilbyder Ah Huse?

Typehuset er en af de løsninger, som Ah Huse har særlig erfaring med. Og uanset om du foretrækker nogle af de klassiske typehuse, eller du er mere til et mere moderne typehus, så kan Ah Huse både hjælpe med at tegne og opføre din bolig. Fælles for alle løsningerne med et typehus er, at der er god plads til individualitet. 

Med et typehus fra Ah Huse er der plads til et hjem af høj kvalitet, godt lysindfald og ikke mindst god rummelighed. Derfor vil du også se på deres tidligere løsninger, hvordan store familieområder går igen i mange af deres boligprojekter. Uanset hvad du selv måtte ønske, så har Ah Huse en stor forståelse for, at det er dit hjem, der nu skal skabes. 

Ah Huse tilbyder også forskellige plantegninger, der kan arbejdes ud fra. Det kan give dig et hurtigere udgangspunkt for, hvordan din bolig også kan strikkes sammen.

Erfaringen hos Ah Huse taler tydeligt for sig selv. Det vil du opleve i deres byggestyring. Som en del af alle løsninger gør Ah Huse meget ud af, at du involveres i, hvor langt projektet er – og ikke mindst hvad det næste planlagte skridt er. Denne tilgang kan give dig som kommende boligejere ro i maven og tryghed, da du hele tiden ved, hvad der foregår.

Det specielle ved Ah Huse

En af de ting som Ah Huse særligt slår på er, at de er din garant for, at du ender ud med et godt byggeri. Derfor har de også nøje udvalgt de samarbejdspartnere, der bruges til deres projekter. Derudover har du også Byg Garanti, når du opfører dit typehus gennem Ah Huse. Byg Garanti er din sikkerhed for, at du er dækket godt ind, hvis der sker fejl eller mangler i byggeriet. Det gælder både fejl og mangler, som er skjulte og synlige i op til 5 år efter, at din bolig er bygget. Beløbet du vil være dækket af, lyder på 100.000 kr. inkl. moms. Det er derfor en stor fordel for dig som privatkunde, når du vælger at gå med et firma som Ah Huse, som kan tilbyde deres kunder denne garanti, når der bygges. 

Derudover arbejder Ah Huse særligt i Roslev, Nykøbing Mors og Skive. Du har derfor en god samarbejdspartner lige ved hånden, hvis du gerne vil i mål med din drømmebolig her. 

Skriv et svar

twelve − 10 =