3 BYG er stiftet i 1988 af Peter Kyster. Det er i dag en af de mest populære entreprisevirksomheder, der lever på et godt ry efter at have leveret fantastiske byggeprojekter gennem årene. 3 BYG står for tømrer- og snedkerarbejde i højeste klasse. Det er et navn, som de i den grad står inde for. 

Hvilke løsninger tilbyder 3 BYG?

Hos 3 BY kan du forvente at få hjælp til alle slags opgaver indenfor tømrer- og snedkerbranchen. Det er både større opgaver, som når du skal have bygget en ny bolig, renoveret den eksisterende ejendom, eller hvis du skal have lavet en ny tilbygning.

Det kan såvel også være mindre opgaver, som når dine vinduer og døre skal repareres eller udskiftes. Hos 3 BYG kan du også få skræddersyet en løsning til dit drømmekøkken eller badeværelse efter helt nøjagtige mål. Der er mulighed for at få fremstillet skabe, reoler og møbler i den træsort du elsker, og i det design, som du er til. 

3 BYG er specialister i at ombygge og renovere erhvervsejendomme. Her kan du forvente løsninger, som både giver et bedre indeklima og en bedre udnyttelse af de aktuelle kvadratmeter. Har du fået en akut skade i erhvervsejendommen, kan du med fordel kontakte 3 BYG.

Her kan de rykke ud med kort varsel for at udbedre den skade, der er sket. Det kan f.eks. være, hvis der sker en vandskade, en dør der binder, eller hvis vinduerne skal repareres. 

Uanset om det er en mindre eller større opgave, du skal have hjælp til hos 3 BYG, kan du forvente en fantastisk sparringspartner til konkurrencedygtige priser. 

Det specielle ved 3 BYG

Der er flere gode grunde til, at du skal vælge 3 BYG, hvis du skal have bygget nyt eller have renoveret det gamle. 3 BYG er både medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti. Det stiller dig bedre som kunde, da du er sikret mod fejl, mangler og sjusk i forbindelse med dit byggeprojekt.

Du er garanteret i op til 10 år, hvor du ikke skal bekymre dig om det arbejde, der er udført, ikke er godt nok. Det er en garanti, som de fleste betaler ekstra for, men som er inkluderet i den konkurrencedygtige prissætning hos 3 BYG.

Hvis du vælger 3 BYG, kan du forvente en samarbejdspartner, som gør sig umage med at skabe et resultat, som du bliver glad for. 3 BYG sætter generelt en stor ære i det håndværk, de leverer til deres kunder.

Alle ansatte bliver løbende uddannet og oplært i forskellige teknikker og løsninger, som gør, at du altid kan forvente et solidt arbejde, som du kan nyde godt af i mange år frem. 

Derudover skal du forvente, at firmaet kun anvender danskproducerede materialer med fokus på bæredygtighed, når de skal hjælpe med at realisere dine boligdrømme. 

Skriv et svar

4 − one =